czyli znowu zysk na dzieciach
konieczna zmiana ,niech inni się wykażą
pobyt dużo podrożał a 500 to se można tyłek wytrzeć
W sumie idealny kierunek jeśli chce mieć się państwo roboli. Wspierać ilość nie jakość. Teraz dopiero się łączy wszystko w całość. W państwie Polin to przecież goje mają pracować na swoich panów. Po co nam silna, konkurencyjna i innowacyjna gospodarka jak możemy wysłać swoich za miskę ryżu do podcierania tyłków czy też "na szparagi". Nie ma co. Ambitny plan "polskiego" rządu.
Już Ci podziękuję przy wyborach. Zabrał z mojej wypłaty niby na tarcze a daje innym. Nie zgadzam się na takie rządy i taką pomoc, sami dajcie że swoich diet. Dość! Zmiana musi być.
Dopiero się rozkręca. Za chwilę będą rozdawać po dzbanie dla każdego co zagłosuje na ich obywateli ruchanie.
dureń Duda widzi że grunt się pod nogami pali to obiecuje gruszki na wierzbie do tego jeszcze oczka wodne, ludzie przecież on nic nie może on może tylko słuchać kurdupla chama i równo
podpisywać ustawy
Robią na plus , a nie jak rudy szczur na minus....
U mnie zrobili minus z mojej wypłaty na tarcze, a plus dla kolesiostwa
Bony beda imienne, do zaplacenia w recepcji osrodka wypoczynkowego
Znowu nie dla pracujących. Pracujący to takie robocze woły, które na te + maja tyrać.
Bajki dla naiwnych
Dla starych jest, dla bąbelków jest, tylko nie ma nic dla tej grupy, która musi na to wszystko zapier...
Skandal,znowu dla tych siedzących nierobów a nie tych którzy płacą podatki na nierobów pobierających zasiłki i siedzących na ławkach.A jak ktoś nie ma dziecka ,ma najniższą krajową,odprowadza podatki i nic z tego nie ma.Zmiana konieczna.Jeszcze trochę rozdawnictwa.
Jeszcze trochę to przez kaczuszke,rydza,dudka to kraj zostanie rozebrany przez rozdawnictwo miliardów z naszych podatków,a nieroby będą siedziały na ławkach itp
same + w tym zacnym kraju , a ja proponuję + 220v może komuś się w bani wyprostuje światopogląd , teraz lepiej być nierobem niż uczciwie pracować
Szybciej gadają niż myślą
Miało byś dla pracujących a tu nagle dla niepracujących taka nagroda
Wytłumaczcie mi bo di pogubiłem-
Zasiłek dla bezrobotnych podnieś
Dodatek solidarnościowy - tez dla bezrobotnych
500+, 300 na start
po 500 na dziecko na wakacje
- czy warto pracować na nierobów
ja pracuje i co z tęgi mam mam - NIC - jestem tylko stratny bi muszę utrzymać innych