BLOKUJEMY BLOKUJĄCYCH
I to mi się podoba. Dwa minusy dają plus. A plus jest solą w oku lewactwa :)
Oczy lewackiego pisu już dawno słone
Wczoraj zatankowałem 53l po 7,6zł, z końcowego rachunku 402,04 dostałem opust 15zł. Czyli ostatecznie litr benzyny wyniósł 7,32zł.
a podobno paliwo nie mogło być tańsze. Zdumiewające.
Rok temu za 53L płaciłeś 260 zł i i było źle i drogo,dziś ludzie płacą 402zl , dostają 15 zł rabatu i są szczęśliwi...... czy to normalne???? Lament,krzyk protesty,blokady itd jak za litr było 5 zł, a dziś płacą 7,32 i są zadowoleni??? 15zl przy cenie 7,32 to przecież tylko 2L paliwa..... to nie rabat 15zl,to nie promocja na 30gr, TO CENA ZAWYZONA O CONSJMNIEJ 2,32 ZŁ. TU TRZEBA PLACAC Z LUDZKIEJ GLUPOTY A NIE SIE CIESZYC Z RABATU.JAK NIEWIELE TRZEBA ZEBY NARID ZADOWOLIĆ
Nie napisałem że się z tego cieszę tylko że BP przebiło rabatami Orlen. NA BP tankuję od 20 lat. A na marginesie to akurat mnie stać i 10zł płacić za litr.
A ja tankuje na circle beż rabatow.ty tankuj na bp,oby więcej ludzi tak zrobiło, oby więcej tak myślało to orlen by musiał obniżyć cenę bo by nikt do nich nie przyjeżdżał,a tak to mega kolejki,mega obroty,mega zyski i tylko się cieszą że jak podnieśli do 5zl to było źle , a jak płacą po 7,6 to ludzie są zadowoleni z z kuponu na 30 gr.
20:14 głupiutki. Bo Orlen Polski, to na złość kupisz gdzie indziej. Narracja idioty antypolaka. Nie licz na pobłażliwość jak przyjdzie co do czego.
I nie licz na kacze opowieści.
Mam pytanie do wszystkich krytykujących cenę paliw na Orlen. Czemu nie tankujecie u konkurencji.
Ja tankuje u konkurencji i pękam ze śmiechu jak przejeżdżam obok Orlenu i widzę te kolejki.o 30 gr stać w takich kolejkach??? Szkoda czasu i spalonego paliwa w tych kolejkach,a wiem,że niektórzy potrafią jechać na drugi koniec miasta zebyvtylko tam zatankować. Czy to się opłaci???? Droga,czas,paliwo na dojazd i kolejkę..... odpowiedź jest prosta..... NIE OPLACI SIĘ
To ty wierzysz w kacze opowieści i bajki Mateusza Pinokia, niech będzie paliwo po 15 zł to tacy jak ty będą pieszo chodzić. I wtedy dadzą Ci kupon na 30gr rabatu na sandały hahahahaha
TAKICH BARANÓW JAK TY 21;29 POWINNO SIĘ WYMIŚKOWAĆ
Kiedyś dawali talon na k.... i balon.... dziś dają kupon na 30gr...... tak czy siak caly czas jest ktoś wydymany hahaha a koleszka z 23:43 chyba nie ma mózgu albo udaje że nie wie o co chodzi.Milej niedzieli życzę szczególnie tym którzy będą nawet i w niedzielę stali w tych kolejkach na orlenie dumni z siebie że mają aplikacje albo kartę z kuponem na 30 gr hahaha
Gdzie na stacjach w Ostrowcu dzisiaj jest najtaniej?
Jebnij se baranka
Ty se jebnij o orlenowski dystybutor hahaha