Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Brak kultury i pełna arogancja w "Salonie" Sukien Ślubnych i Komunijnych na ul. Kościelnej 16

to chyba żarty, nie mogę uwierzyć w to co czytam. mogę się smiać, ale klientki...?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Brak kultury i pełna arogancja w "Salonie" Sukien Ślubnych i Komunijnych na ul. Kościelnej 16

też niedawno szukałam sukni ślubnej dla siebie byłam i tam ale szybko wyszłam baba samym głosem odraża nawet dzień dobry nie potrafi sympatycznie odpowiedzieć.też polecam na reja salon agata.miła obsługa panie potrafią doradzić mogłam przymierzyć każdą suknię

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

polecam pracownię sukien ślubnych w Załazach - na trasie Radom-Puławy. coś niesamowitego.i w rozsądnych cenach!!uszyte wszystko na miarę+dodatki.na koniec jak chcecie profesjonalna sesja foto -wykorzystują fotki do katalogu

Gość_:)
                Zgłoś
                Odpowiedz

Przed ślubem szukałam butów i weszłam tam zapytać czy w asortymencie mają ślubne. Pani najpierw powiedziała że nie umiem czytać bo na drzwiach jest napisane co można w sklepie kupić a potem wyzwała mnie od smarkul itd. Odradzam ten sklep. Nawet za darmo nic bym z tego sklepu nie chciała

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

no mnie też wyzwała od gówniar byłam wtedy w ciąży tak mnie w kurzyła byłam tam z siostrą tak się na nią darłyśmy trzapnełam jej tymi drzwiami aż o mało co by ten dzwonek jej zleciał... żal mi tej kobiety, to było 2 lata temu i widzę że nic się ta kobieta nie zmienia

Zgłoś
                    Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Odp.: Brak kultury i pełna arogancja w "Salonie" Sukien Ślubnych i Komunijnych na ul. Kościelnej 16

moze nie tyle salon co sklep bo do salonu to troche brakuje szczegolnie biorac pod uwage lata tej rudery

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

Odp.: Brak kultury i pełna arogancja w "Salonie" Sukien Ślubnych i Komunijnych na ul. Kościelnej 16

Jak taka sytuacja to ktoś powinien się zainteresować czy ten salon to zyski jakieś daje czy udaje że ma zyski bo taka potrzeba

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Widzę,że mamy podobne doświadczenia z tym sklepem:>

Czy ktoś tam coś kupił kiedykolwiek? Jakim cudem jeszcze nie upadł przez tyle lat?!

megan
      Zgłoś
      Odpowiedz

bo to właścicielka a zięć bogaty utrzymuje to...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

też tam byłem,i stwierdzam że ta sprzedawczyni czy to właścicielka, na pewno zdrowa psychicznie nie jest :)

Gość_jola
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

no to że właścicielka to chyba wszyscy wiedzą ale nie do przesady wyżej się ma niż ... skoro prowadzi taki sklep to chyba wie z czym to się wiąże to normalne że kobiety przyjdą się rozejrzeć a ta palnie że to nie muzeum żenada totalna

Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

albo może specjalnie zięć to utrzymuje żeby ona tam siedziała bo nie mogą z nią wytrzymać

Zgłoś
          Odpowiedz

no to tez dlatego wykrzyczalam jej, ze jest chora na glowe i proponuje do morawicy jechac!!!!

Gość_zbulwersowana
            Zgłoś
            Odpowiedz

Posłuchało babsko ?? Pojedzie do Morawicy???

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

pewnie nie hehe,bo chwalila sie o calej sytuacji drugiej pani z salonu na koscielnej i jak mnie na ulicy dojrzala jak przechodzilam obok to jeszcze sie bulwersuje to dostala jeszcze jeden opr przy ludziach na ulicy.......

Gość_zbulwersowana
                Zgłoś
                Odpowiedz

A już myślałam,że pojechała, nie dziw się napatrzy się babsko na młode ładne dziewczęta co kupują suknie i zazdrość ją zżera, gdy spojrzy na swoje odbicie. :)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

no no do domu niech smiga na drutach robic...kupienie sukienki i samo przymierzanie to dla dziewczyn wazna sprawa a ona podnosi cisnienie do 600 set...

Gość_zbulwersowana
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Przyznam się , że sama tam nie byłam, ale po takiej reklamie to pójdę to babsko obejrzeć i oj lepiej ,żeby ze mną nie zadzierała

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę