Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Brak kultury i pełna arogancja w "Salonie" Sukien Ślubnych i Komunijnych na ul. Kościelnej 16

he he lepeij wez melise od niczego bo ja to bym znia chetnie potrzasnela...

Gość_zbulwersowana
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                          • Odp.: Brak kultury i pełna arogancja w "Salonie" Sukien Ślubnych i Komunijnych na ul. Kościelnej 16

ha ha ha ha daję Ci słowo, że jak zacznie to ona melisę będzie pić na przemian z kropelkami.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

baba mi mowi do widzenia i pokazuje drzwi hahah na to ja, ze jeszcze nie skonczylam z nia gadac!!!!! co za babsko nimiluchowate..powinni to zamknac barachlo...

Gość_zbulwersowana
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Odp.: Brak kultury i pełna arogancja w "Salonie" Sukien Ślubnych i Komunijnych na ul. Kościelnej 16

Podobno te suknie to tylko przykrywka jest, przetrzymują chińczyków którzy są zmuszani w piwnicy szyć te suknie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie zięć innej formacji nie chińczyk

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Dwa razy tam byłam i zawsze darła japę żeby nie dotykać nic he he to muzeum jakieś czy co?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Pamiętam, jak szukałam z mamą sukienki na komunię i tam weszłyśmy. W środku już ktoś był, więc zaczęła krzyczeć, że mamy wyjść i coś jeszcze, ale nie pamiętam, bo to było 12 lat temu.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

Odp.: Brak kultury i pełna arogancja w "Salonie" Sukien Ślubnych i Komunijnych na ul. Kościelnej 16

Potwierdzam negatywne opinie o tym sklepie.

Gość_Lopiola
        Zgłoś
        Odpowiedz

JA UWAZAM ZE NAJWIEKSZY WYBOR SUKIEN SLUBNYCH I SUKIENEK KOKTAJLOWYCH MAJA W SALONIE SUKIEN SLUBNYCH ,,AGATA,, NA UL. REJA. MILE PANIE I FACHOWE PORADY. JAK NIE MA NA SKLEPIE SUKNI JAKA CHCESZ SCIAGNA Z KATALOGOW ZNANYCH FIRM POLECAM SAMA KUPILAM TAM SUKNIE Z KOMISU .

Gość_IZA
          Zgłoś
          Odpowiedz

nie krzycz, wyłącz caps loka. umiemy czytać normalną czcionką

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

A co Ci czcionka nie odpowiada?bez przesady dziewczyna wypowiada się w temacie bo o to tu chodzi a Ty się takich pierdół czepiasz. Wyluzujcie trochę :-)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dziewczyny ,czytam te Wasze posty i nie moge pojac jakim cudem ten sklep zarabia na siebie a wiem ,ze istnieje on bardzo dlugo.Postawa wlascicielki bezcenna.

martik
                Zgłoś
                Odpowiedz

W zeszłym tygodniu odwiedziłam ten sklep, pani powiedziała mi żebym na piechote do Kielc po sukienkę szła bo mi nic nie odpowiadało. Jan jej na to, ze nie muszę, bo na Mickiewicza w Annabell odszyją mi taką jaką chcę. A ona, no to biegiem bo zaraz zamkną. I jak powiedziałam tak zrobie, w Ostrowcu tylko tam jest profesjonalna obsługa, reszta, szkoda gadac.

Gość_panna młoda
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 60

Tak to w handlu bywa, zawsze się znajdzie ktoś niezadowolony.Jeśli istniej do tej pory to znaczy ze ma swoich klientów. Jeśli tak dalej będzie nikt tam nie będzie kupował sukienek i sklep umrze śmiercią naturalna. Słyszałam że jest właścicielem kamienicy wiec źle jej nigdy nie będzie.

Gość_gloriii
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Istnieje do tej pory, bo ma niewielką, prawie żadną konkurencję. To takie zachowanie jak za komuny. Łaskę Ci robi, że do Ciebie podejdzie. Jeśli prowadzi ten sklep np z nudów, to w pole ziemniaki sadzić albo krówkę popasać, może rozumik wróci na swoje miejsce.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

Ja miałam takie doświadczenia z tą panią 7 late temu !!!!

Okropne babsko, kłóciłam się z nią jak przekupa na bazarku.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

to jest ten w wąskiej uliczce? bo jeżeli tak , to tez mam miłe wspomnienia ..hehe

apropos wianuszka do komuni. niechciała pokazać, bo mówi ze jest drogi, na co moja bratowa, że ieszkodzi cena nie jest istotna, .. a ona ale jest drogi. Nieszkodzi i tak chyba ze 3 razy jeszcze. walnięta i tyle.

Aż się kiedyś tam przejdę, i napsuję jej nerwów. hehe. i ostraszę UOKIKiekm ...hehe

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

wczoraj myła sobie szybki sklepu odwalona nie pogadasz... może zebrałybyśmy się w kupę i tam poszły do niej pooglądać sukienki;)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
    9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Centrum Sport Kamil Kutryba
    Branża: Sportowe artykuły
    Dodaj firmę