Jeśli już to do 2 radnych przylgnie - radny Głąb i radny Czeremcha, bo też ochoczo głosował "za".
Będziemy dłuuuuuuuuuuuuugo pamiętać, panowie radni Głąb i Czeremcha. Dobrze, że to już wasza ostatnia kadencja na jakiejkolwiek funkcji. Nawet Kielce się z was śmieją w gazetach.
W cywilizowanych krajach niedziela jest jest dniem wolnym od pracy.
To zadbaj też o księży i zrób im wolne w niedzielę.
Prawda bo msze są na tygodniu
Żadna prawda, bo na tygodniu są lekcje religii i czynna jest kancelaria, a msze (oprócz jednego dnia w roku) odprawiane są codziennie.
Oczywiście na tygodniu o godz 18 wszędzie są msze w kościołach.Niedziela-lezenie do góry dupą-odpoczynek jak mawia radny.
tak wam pachnie zachód a tam przecież w niedziele nie ma handlu więc jak to jest
Jaki światowiec z Ciebie. Cały "zachód" zwiedziłeś i wiesz, że tam nie sprzedają w niedzielę. Pewnie wszyscy na zachodzie cały dzień modlą się w kościołach, tak jak by tu u nas niektórzy chcieli. Tak to jest, jeśli ktoś nie ma zielonego pojęcia o socjologii i jak działa przymus na człowieka.
Ciekawe dlaczego żaden działacz PiSu nie protestuje i nie krzyczy, że sklepy sieci Żabka pracują przez 7 dni w tygodniu? Boją się narazić właścicielom Żabki, w tym ojcu z Torunia?
Jak chce świętować to niech świętuje nawet codziennie
Kto mu zabroni
Mnie niech nie narzuca kiedy i gdzie będę kupowała, czy sprzedawała
Ja mu nie narzucałam kiedy ma klęczeć w kosciele a kiedy nie
To niech się odczepi ode mnie
I cóż z tego że pa pa - przez te czas ustawili siebie i familię na stołeczki i ich się nie usunie