18,02. Ja nic o jego geniuszu nie pisałem, jedynie pochwaliłem trafność ówczesnej decyzji. Nie jestem fachowcem w budownictwie ale na tzw. chłopski rozum opisałeś problem, który polegał na wykonaniu robót niezbędnych do kontynuowania zjazdu w drugą stronę. Według Ciebie wówczas powinni to zaprojektować i zrobić, a przecież nie musieli bo na jakiej podstawie? Oczywiście, w Twoim mniemaniu w tej chwili absolutnie zabronione i nie na miejscu są jakiekolwiek pochwały odnoszące się do J.G. Nie jestem jego obrońcą, za złe uczynki odpowie ale tworzył też pozytywne działania.
Prawdopodobnie oddany zostanie tylko dawny zjazd na ul. sandomierską. Łącznik z rondem w Miłkowie zostanie oddany w późniejszym terminie.
Ludzie, czy wy w ogóle coś kumacie, bo tych waszych wypocin nie da się czytać. Nic nie wiecie, nic nie rozumiecie. Nic nie czytacie. Straszne.
Bo to jest forum dla osób o bardzo wysokim wskaźniku inteligencji.
Czy rudy wróci na czas,żeby wstęgę przeciąć?
A cóż to za inteligent się znalazł że wszystkich bierze za debili? 18:47. Normalnie erudyta i ostrowiecki geniusz co wszystkich poniża.
Wstęgę przetną brzuchaci posłowie - ostatnio wszędzie ich widać.
Ci co piszą ,że to obwodnica niech pomyślą. Jedyna taka chyba w Polsce, przebiegająca przez tereny miasta.Ewenement.
Za chwilę wiadukt będzie otwarty.Natomiast nie widać aby miała nastąpić zmiana organizacji ruchu w rejonie Opatowska,Sandomierska,wiadukt ponieważ nie są przygotowane żadne znaki.
Przecież beżowego cysorza uj strzeli, że to nie pod jego patronatem i do tego, oddane 9 miesięcy wcześniej. Na znak protestu, odmówi wyjścia na spacerniak. A teraz POdpaski i gumowilce z KWW, grzecznie się ukłonić, podziękować pisowi i zamknąć otwory gębowe.
Dobrze, ze nosimy podpaski, a nie brudne gacie jak wyznawczynie szamana