Twarz bez klasy Platformy (nie)obywatelskiej.
"Interia powołując się na rozmowę z jednym z posłów Platformy Obywatelskiej zaznacza, że standardowo od lat w partii przyjęło się, że w ramach składki członkowskiej działacze wpłacają przynajmniej 5 zł miesięcznie na konto. Do tego dochodzą darowizny w dowolnej kwocie.
Na liście uwzględniającej składki członkowskie działaczy PO brakuje m.in. lidera partii Borysa Budki, a także Rafała Trzaskowskiego, Ewy Kopacz, Cezarego Tomczyka czy Marcina Kierwińskiego – donosi Interia, która powołuje się na dane ze sprawozdania finansowego Platformy. Składka – jak to przyjęło się w partii – wynosi miesięcznie 5 złotych. W zestawieniu figurują też dużo niższe kwoty. Przynajmniej dwóch członków Platformy Obywatelskiej w 2019 wpłaciło po 2,50 zł.
Ale fake news- Nobla dostaniesz założycielu wątku!
KTO WPŁACA NAJWIĘKSZE SKŁADKI I DAROWIZNY NA PLATFORMĘ OBYWATELSKĄ?
Czytaj więcej na https://fakty.interia.pl/autor/lukasz-szpyrka/news-kto-wplaca-najwieksze-skladki-i-darowizny-na-platforme-obywa,nId,4544660#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Budka nie płaci składek. TRZASKOWSKI TEŻ !!!
Znowu ten fanatyk tvp info i niezaleznej. Swojej Feluni zamelduj.
DEILU TO TWOJA NIEMIECKA INTERIA
Debilu, zobacz komu odpisałem.
No to masz debilu SWOJA NIEMIECKA INTERIE GAMONIU
Budka-sknyrus ale Lech Wałęsiok ze swą familjadą ładuje kasę w peło, ponad 100 tys zeta burak z falilją wpłacił
Może wpłacając po te 2.5 oddali całe kieszonkowe, które im żony udzieliły, bo tam u nich to z prawdziwymi męzczyznami to krucho...same ciepłe kluchy pod butem żony. :))
Nie to jak twój mąż. Jak przypierdoli to tydzień pamietasz.
Mój maż to "srebrem" sypie, bo złoto zostawia wyrachowanym, co z wiatrem się ustawiają (vide :" "mowa jest srebrem, a milczenie złotem"). A czy pamieta się tydzień? Zależy jaką kto ma pamięć. Zapytaj może twojego prezydenta naszego miasta, czy jeszcze pamięta dobrze "orła cień", czy też może - jak dalej w piosence tej:
"Choc pamiec krotka jest
Zostawila słów tych treść
Nie umknie jej już żaden gest
Żadna myśl i żaden sens." ...Ale tu już chyba chodziłoby o pamiętliwość,, a nie o pamięć.:))
Babo głupia , a co ja mam do prezydenta miasta? Jesteś chora i mieszasz wszystko co nawet zmieszać sie nie da.
A do pamieci hm
Czyli co drugi dzień musi ci przywalić , by w nałog nie wpaść:(
Ja mieszam, czy raczej ty? ,Ten wasz opozycyjny wór bardzo pojemny jest. W ubiegłorocznych wyborach parlamentarnych "niezależna" kandydatka z ugrupowania KWW startując z naszego okręgu do senatu, wszystkie znaczące ugrupowania opozycyjne ją popierajace w nim pomieściła, to i do mieszania z pewnoscią tam doszło, a ty przecież tak żywiołowo zareagowałeś na mój post dot. "szczodrości" czołowych przedstawicieli PO, a nie misia uszatka.:))