Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Odp.: Budują na Gutwinie maszt antenowy o wysokości 24,5 metra

Wcale mi to nie przeszkadza niech sobie budują, nawet jak by wybudowali by tam wieżowiec który miał by 30 pięter to nie będzie mi to przeszkadzać. Widocznie masz jakiś cel aby te maszt powstał na twoim polu...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Budują na Gutwinie maszt antenowy o wysokości 24,5 metra

Zazdrościsz mu pola bo mieszkasz w bloku z widokiem na śmietnik? Słońce zagląda w Twoje okna 30 minut w ciągu doby a wejście do klatki poplute przez kolesiów. Tak. Na pewno ma cel. Ładny widok z okna.

Gość_grześprzezwieś
        Zgłoś
        Odpowiedz

A ja jestem przeciwko budowie wystarcza nam juz te słupy wysokiego napiecja jedne fale juz mamy wystarczy

Gość_nnnnn
          Zgłoś
          Odpowiedz

jak słupy przeszkadzają to też zrób przeciw..energi elektr. i dając przykład nie używaj..średniowiecze..a chcą udawać amerykanów..

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Amerykanie mają druty w ziemi. Trwa proces ukrywania lini wysokiego napięcia. W miastach druty nie mają miejsca. Gościu-nnnn na jakiej ulicy mieszkasz?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

I co z tego że budują!. Ostrowiec jest takim miastem, w którym powstanie lub budowa czegoś nowego wywołuje sensację. Dopiero co NR 1., była biedronka na Sandomierskiej i wszystko z nią związane. Wstyd mi za was ostrowczanie że, tak niewiele wam do szczęścia potrzebne.

Przeszkadzają wam fale radiowe?. Proponuję troszeczkę poczytać

o oddziaływaniu telefonów komórkowych na ciało człowieka i jego mózg, kiedy się pierdzieli bez sensu godzinami z telefonem przy głowie. Po zapoznaniu z lekturą proponuję troszeczkę refleksji.

Gość_CN
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 76

Takie chcesz ładne widoki to sobie domek jednorodzinny trzeba było postawić tam gdzie takie budynki powinny stać - na wsi a nie w mieście.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Dla uściślenia nie jest to inwestycja komercyjna.Nie zarabia pieniędzy.Więc proszę nie porównywać z telefonią komórkową i radiodyfuzją.Jak powstanie to nic nie stracisz,a jakby nie powstał nic nie zyskasz.Nie ma co zazdrościć i pisać nie bo nie.Sam chciałbym sobie taki postawić dla swojego hobby.A na falach radiowych się znam i uwierz,że gorszą krzywdę robisz sobie komórką przy uchu (długość fali i odległość) niż takim masztem z antenami podkreślam NIE KOMERCYJNYMI.Pozdrawiam.

Gość_kgb
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ludzie to jest radioamatorska antena odbiorcza, a nie maszt telefonii komórkowej. Większe szkody przynosi linia wysokiego napięcia na Zwierzynieckiej. A mieszkańcom Kopernika nie przeszkadzają anteny nadawcze GSM na wieży Zakładu Energetycznego? Tam jest kilkanaście nadajników ???

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

na gutwienie zasieg jest tragiczny, maszt musi powstac i koniec.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czytajcie ze zrozumieniem - to nie jest maszt GSM !!!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

To co ale nam przeszkadza to że nie maszt nie powstanie na którejś z naszych działek a przez to nie będzie można się wzbogadzić. Każdy chce zarobić !

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Każdy mądry bo nie o jego okna chodzi.

Gość_ja
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Przemek!

Mieszkasz z Piotrem przez płot. Doskonale wiesz, że nie będzie to miało nic wspólnego z nadajnikiem radiowym, bo tak jest w dokumentach i tak Ci powiedział osobiście. Jest to inwestycja mająca na celu jedynie działalność hobbystyczną, radioamatorską, o czym też doskonale wiesz. Dzisiaj naprawdę jest bardzo mało pasjonatów, jak ten, przeciw któremu chcesz napuszczać sąsiadów. Dzięki takim jak Twój sąsiad, Twoje i inne dzieci mają szansę zająć się czymś pożytecznym, nie są skazane tylko na budkę z piwem, komputer, dopalacze czy inne narkotyki. Nie wiesz jeszcze jaka sytuacja może spotkać Ciebie i Twoją rodzinę. Może trzeba będzie pójść do sąsiada i poprosić o wezwanie pomocy, gdy sieć telefoniczna nie będzie działać w związku z jakąś sytuacją kryzysową, których u nas zaczyna nie brakować. Nie będzie wtedy trochę łyso?

Postawiłeś ładny dom, a może chcesz w nim w przyszłości zrobić wytwórnię narkotyków, bimbrownię, składnicę materiałów wybuchowych? Może skrzykniemy sąsiadów, żeby go szybko rozebrali, zanim narazisz ich na niebezpieczeństwo?

A może sam planujesz postawienie na swojej działce masztu telefonii komórkowej, wiadomo, że na Gutwinie jest słaby zasięg i taka inwestycja musi w najbliższym czasie powstać, a na Twojej działce jest idealne miejsce, pod warunkiem, że w pobliżu nie będzie innego masztu? Mogę zadać jeszcze kilka innych pytań i zrobić z Ciebie największego łobuza, tak jak Ty robisz to ze swoim sąsiadem.

Zastanów się chłopie! Jesteś technicznym człowiekiem, pracujesz przy komputerach, powinieneś troszkę inaczej rozumieć te problemy, a słoma z butów jednak wychodzi.

Jak widzisz po komentarzach, nie jestem odosobniony w swojej opinii.

Zastanów się jeszcze raz!

Twój znajomy, który trochę zaczął się tej znajomości wstydzić.

Gość_znajomy
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jak byście mieli mało problemu to i ja się pochwalę ze na Gutwinie powstaną jeszcze dwa 20 m tym razem u mnie :) , a właściwie już są tylko postawić trzeba :)

Gość_matiz
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

Przemku też jestem radioamatorem. Chłopie weź się za siebie i nie idź tą drogą.

Gość_Masztowy
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ale obciach robią . Maszt prywatny, właściciel krótkofalowiec o znaku SP7MOC, sąsiad Przemek oprotestowuje budowę i też jest radioamatorem. Ma do tego prawo, bo chyba o zgodę warto było wcześniej poprosić po sąsiedzku. Tak to jest w tym gronie. CB Radiowcy, krótkofalowcy, nasluchiwacze, podsluchiwacze i nagrywacze, fani nagrywania czulymi mikrofonami, byli funkcjonariusze, tajni i jawni wspólpracownicy, milicjanci i policjanci. Ludu pracujacy i niepracujacy, pisarze i czatownicy! Broncie radia i ojca swego, trwajcie, knujcie, organizujcie komórki, siec rozbudowujcie, jednostki w terenie uruchamiajcie, jednostki wzajemnej solidarnej pomocy zawiazujcie. Bawcie sie w klubach anonimowo, skrycie i otwarcie, dotujcie dzialaczy i reprezentantów waszych interesów.

Warte przy parówkach ustawcie, o musztardę zadbajcie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

jestem radiotelegrafista i powiem wam że większe pole magnetyczne na ciało ludzkie (umysł) wytwarza CB-radio a niżeli antena na wysokości kilkunastu metrów

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Solar Studio Sp. z o.o.
Branża: Solaria
Dodaj firmę