Wyjmij telefon komórkowy z kieszeni,wyłącz wifi w domu nie gotuj w kuchence mikrofalowej to Ci nie uschną.
To wykup wszystkie działki jakie masz przed oknem i wtedy będziesz sam decydował jakie widoczki będziesz podziwiał codziennie rano.
Masz ci przeszkadza a rozwalone drogi na tym waszym Gutwienie to nie jest żaden problem dla mieszkańców? Może zamiast blokować rozwój w jednym kierunku to lepiej z czym innym przyspieszyć?
A czy to wina mieszkańców ze mamy takie drogi a ci co lepia miodowa to niech ich trafi taki kawałek a robia juz miesiąc chyba sie wybiore do urzedu bo mnie trafia chyba gdzie asfalt zbiora fo tu przetapiają i robia nam nowy smiech a antena nich sobie będzie mi nie przeszkadza mam wysokie napiecje to co tam antena mam tel.w kieszeni
Przyciski ze znakami interpunkcyjnymi ci z klawiatury powypadały?
Tak, to wina mieszkańców Gutwinu między innymi, ponieważ to przeważnie oni te drogi eksploatują, a zamiast załatwić w odpowiednich miejscach remonty wolą się zajmować jakimś masztem, który absolutnie nie będzie miał wpływu na ich życie - w przeciwieństwie do dróg.
Witam .
Popieram przedmówcę , drogi to by się przydały . Sam za jakiś miesiąc może dwa stanę się mieszkańcem Gutwinu . Cieszy mnie też pozytywne nastawienie sąsiadów do stawiania masztów :( . Pewnie i o mnie będzie się pisać za jakiś czas , też mam zamiar postawić sobie maszcik :) . Ale jak to w hobby jedni w milczeniu oglądają znaczki w klaserze , patrzą jak kury grzebią w trawie , a jeszcze inni wolą gadać do czarnego pudełka :) .
Pozdrawiam .
To ja se komin postawię, tak ze 25 m, a co !
Mam nadzieję, że nie będziesz moim sąsiadem...
Jest syf, brudne stawy ,żule to i maszt zbudowali ...
Witam .
Do piszącego wyżej , pewnie że nie będę Twoim sąsiadem :) , chociaż nigdy nic nie wiadomo . A wracając do tematu , wolę maszt widzieć z okna niż tak jak teraz wieżowce na Pułankach :) . Bo to ni cienia nie dają a i brzydko wyglądają :( .
Ciesz się z tego Artur, że anonimowi tu nośnej nie stawiają jak to robią u was na przemiennikach.
Pozdrawiam
Ton CTCSS 88.5 :)))
Jak jawnie to jawnie. Pozdrawiam Piotr.
a antena na sw. krzyzu to wam nie przeszkadza? przeciez to dopiero prominiowanie, jeszcze gorsze niz z komorki czy mikrofali (iddzcie nakapowac na sasiada ze uzywa)
Za stan drogi np.tej na Miodowej, tej "połatanej" nie są winni mieszkańcy, co to wogóle za pomyśł?! Dopóki nie będziemy mieli kanalizacji na pewno miasto nie zainwestuje w porządną drogę. A czy ja jestem winna bo nią jedże?? Fruwać nie umie, a co do masztu jeżeli to prawda to bardzo sie ciesze. Wreszcie posiadanie komputera bedzie miało TU sens.
temat jest nie o drogach, a maszcie rdioamatora krótkofalowca, który chce sobie urozmaicić życie tym ciekawym hobby.
natężenie pola maleje wraz z kwadratem odległości, więc nie jest szkodliwsze od promieniowania za miedzą