Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Budują na Gutwinie maszt antenowy o wysokości 24,5 metra”.
                  • Odp.: Budują na Gutwinie maszt antenowy o wysokości 24,5 metra

Wyjmij telefon komórkowy z kieszeni,wyłącz wifi w domu nie gotuj w kuchence mikrofalowej to Ci nie uschną.

Gość_kgb
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 78

Odp.: Budują na Gutwinie maszt antenowy o wysokości 24,5 metra

To wykup wszystkie działki jakie masz przed oknem i wtedy będziesz sam decydował jakie widoczki będziesz podziwiał codziennie rano.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

Masz ci przeszkadza a rozwalone drogi na tym waszym Gutwienie to nie jest żaden problem dla mieszkańców? Może zamiast blokować rozwój w jednym kierunku to lepiej z czym innym przyspieszyć?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A czy to wina mieszkańców ze mamy takie drogi a ci co lepia miodowa to niech ich trafi taki kawałek a robia juz miesiąc chyba sie wybiore do urzedu bo mnie trafia chyba gdzie asfalt zbiora fo tu przetapiają i robia nam nowy smiech a antena nich sobie będzie mi nie przeszkadza mam wysokie napiecje to co tam antena mam tel.w kieszeni

Gość_endi
          Zgłoś
          Odpowiedz

Przyciski ze znakami interpunkcyjnymi ci z klawiatury powypadały?

Tak, to wina mieszkańców Gutwinu między innymi, ponieważ to przeważnie oni te drogi eksploatują, a zamiast załatwić w odpowiednich miejscach remonty wolą się zajmować jakimś masztem, który absolutnie nie będzie miał wpływu na ich życie - w przeciwieństwie do dróg.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Witam .

Popieram przedmówcę , drogi to by się przydały . Sam za jakiś miesiąc może dwa stanę się mieszkańcem Gutwinu . Cieszy mnie też pozytywne nastawienie sąsiadów do stawiania masztów :( . Pewnie i o mnie będzie się pisać za jakiś czas , też mam zamiar postawić sobie maszcik :) . Ale jak to w hobby jedni w milczeniu oglądają znaczki w klaserze , patrzą jak kury grzebią w trawie , a jeszcze inni wolą gadać do czarnego pudełka :) .

Pozdrawiam .

SQ7MHS
              Zgłoś
              Odpowiedz

To ja se komin postawię, tak ze 25 m, a co !

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 84

Mam nadzieję, że nie będziesz moim sąsiadem...

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jest syf, brudne stawy ,żule to i maszt zbudowali ...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Witam .

Do piszącego wyżej , pewnie że nie będę Twoim sąsiadem :) , chociaż nigdy nic nie wiadomo . A wracając do tematu , wolę maszt widzieć z okna niż tak jak teraz wieżowce na Pułankach :) . Bo to ni cienia nie dają a i brzydko wyglądają :( .

SQ7MHS
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

P.S.

Miło by było jak byście się podpisywali jawnie , no chyba że się własnych postów wstydzicie .

Pozdrawiam Artur .

SQ7MHS
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ciesz się z tego Artur, że anonimowi tu nośnej nie stawiają jak to robią u was na przemiennikach.

Pozdrawiam

Ton CTCSS 88.5 :)))

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Witam.

Zgadza się , czasem słucham . Przykre ale prawdziwe , najlepiej nie zwracać uwagi i tyle . I tak nie pomoże ale chociaż chwilowo zniechęci . U na na przemienniku cisz , sezon wakacyjny :) .

Pozdrawiam Artur .

SQ7MHS
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 89

Jak jawnie to jawnie. Pozdrawiam Piotr.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

a antena na sw. krzyzu to wam nie przeszkadza? przeciez to dopiero prominiowanie, jeszcze gorsze niz z komorki czy mikrofali (iddzcie nakapowac na sasiada ze uzywa)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Za stan drogi np.tej na Miodowej, tej "połatanej" nie są winni mieszkańcy, co to wogóle za pomyśł?! Dopóki nie będziemy mieli kanalizacji na pewno miasto nie zainwestuje w porządną drogę. A czy ja jestem winna bo nią jedże?? Fruwać nie umie, a co do masztu jeżeli to prawda to bardzo sie ciesze. Wreszcie posiadanie komputera bedzie miało TU sens.

bbeti
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

temat jest nie o drogach, a maszcie rdioamatora krótkofalowca, który chce sobie urozmaicić życie tym ciekawym hobby.

Gość_nDRyou
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 93

natężenie pola maleje wraz z kwadratem odległości, więc nie jest szkodliwsze od promieniowania za miedzą

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:Dodaj firmę