Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                          • Odp.: Budują na Gutwinie maszt antenowy o wysokości 24,5 metra

i co z tym masztem?? temat ucichł

Gość_radio
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

antyNwo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

5g to bedzie tragedia! onkologia i tak już pęka w szwach, piszmy listy do prezydenta że nie chcemy tutaj 5g! https://www.odkrywamyzakryte.com/technologia-5g/

antyNwo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Słuchaj no antynwo.Niby jesteś anty nowemu porządkowi świata a przedstawiasz materiał o maszcie telefonii komórkowej.Jeśli chodzi o maszt na Gutwinie, nie jest to maszt telefonii komórkowej.Zadaj sobie trud i dowiedz się więcej zanim będziesz "zwalczał" Bo jak woda zaleje kraj,lub wróg jakiś zaatakuje Polskę to telefonia komórkowa zawiedzie na pewno.Krótkofalowcy zostaną.I do nich zapukasz prosząc o pomoc.A tak na marginesie jak piszesz posty to masz w domu włączone wifi? Lepiej wyłącz,bo to też fale radiowe.Możesz dostać raka.Mówię jak jest.

Gość_kgb
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

z tego co się mi udało dowiedzieć to maszt ma być budowany w Starej Dębowej Woli z sieci tmobile a z kolei w miejscowości Sarnòwek Duży ma być też maszt z sieci Play moim zdaniem tam jest potrzebny zasięg bo tam są w kolo lasy a dodzwonić się z tamtego rejonu to nieraz graniczylo z cudem brawo dla Pana wójta tamtej gminy ze wreszcie załatwił ten problem raz na dobre

Gość_nieustraszony
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

I co z tym masztem?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 100

Odp.: Budują na Gutwinie maszt antenowy o wysokości 24,5 metra

Odejdź od kompa, bo cię prąd pokopie, a jak cię prąd nie pokopie, to ci fale mózg usmażą.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

gościu nie życzę Ci żebyś kiedyś miał taki problem jak ja miałem w tamtych okolicach popsuł mi się tam samochód i nie mogłem za chiny z tamtego rejonu się dodzwonić na pomoc drogowa a była 2 w nocy teraz może zrozumiesz ten problem a ja Ci kolego jeszcze raz nie życzę zebys był w takiej sytuacji jak ja się znalazłem i wtedy byś zobaczył czy ci mózgu by nie wypaliło od nocnego myślenia wiec proszę mnie nie obrażać bo ja do Pana nic nie mam a to jest pana opinia na ten temat

Gość_nieustraszony
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Ale ja to pisałem do tego spiskowca antyNWO :)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

przepraszam bardzo nie napisałeś w poście ze kierujesz te słowa do antynwo dzięki za sprostowanie

Gość_nieustraszony
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Spox. W lewym górnym rogu posta jest taka strzałka - do kogo post się odnosi ;)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

O ja aa ale odkryłem dzieki Tobie opcje. Dzięki!

Gość_Sstg
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 107

anty@ nie zapomnij wyłączyć żarówek energooszczędnych które także emitują mocne fale oraz jedzeniu niezdrowej żywności..pewnie wtedy pozyjemy 200lat :) :)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

onkolodzy nie chcą żebyśmy o tym wiedzieli https://youtu.be/fLNyuNtMaTA

antyNwo
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 111

No ja też chciałbym się dowiedzieć co z tym masztem bo już stoi, czy to będzie GSM?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Ktos coś wie? Czy juz działa? Jaka sieć?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

W takiej sytuacji z pewnością pomoże Wam pomoc drogowa, auto holowanie w https://twoja-laweta.pl/laweta-w-pruszkowie/ . Jest to bardzo dobra firma, z której usług też miałam okazję korzystać i zawsze było wszystko w porządku.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    FHU MALPOL Halina Michalec
    Branża: Nieruchomości
    Dodaj firmę