O czym świadczy ciągły spadek w sondażach tej partii :)
Propozycja Tuska gaz,pała,aresztowania podwyżka żywności, pakt migracyjny ,zamykanie posłów,brak kwoty 60000zl wolnej od podatku bezprawie, bandycki napad na Telewizję jeszcze mam Ci wyliczać lista jest dluga
100 konkretów na pierwsze 100 dni rządów. Adam Szejnfeld: - Nigdy w życiu bym nie pomyślał, że sto często gigantycznych rzeczy ktoś odbierze, że nie będą realizowane w ciągu kadencji, tylko w ciągu kilkunastu tygodni - Przecież to jest absolutnie niemożliwe i my tego nie deklarowaliśmy.
Te spadki to w twojej głowie.
Tęsknić to ja mogę za bliską osobą, której mi brakuje a nie za zwyrodnialcami z pisu ,celowa mała litera.
23:01, 23:20, mądrość cię/was goniła ale byłeś/byliście szybsi.
9.34 u ciebie przescignela nawet objawy debilizmu po wyszczepieniu pustego łba na covid wszystkimi dawkami
Wychył swoją i się rozejrzyj. Jak to powiedział pewien profesor - PiS obrał kurs na ścianę.
Obecna partia rządząca kiedy była u władzy to nawet okradła nieboszczyka
Było 6000 zł a oni wprowadzili 4000 zł
Ale wyborcy mają krótką pamięć i dają się łatwo manipulować
Tylko PIS jest w stanie zapewnić Polsce rozwój gospodarczy poprzes budowę CPK,ELEKTROWNIĘ ATOMOWĄ i wiele innych
09v45 czemu ci pisiorki nie podniosły przez 8 lat tego zasiłku?
Jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski.
Odwrotnie
Jakakolwiek forma zdrady Polski traktowana będzie jak kolaborowanie z platformą.
Tylko, że to nie partia czy rząd ustala kwoty zasiłku pogrzebowego kuleżko.
Złe informacje masz 23:20. Bardzo dużo ludzi już chce powrotu PIS. Niebawem tak się stanie.