Dość pisowskich proputinowskuch brudnych śmierdzących onucy. Trzeźwo myślący Polacy mają ich dość
Nie głosujcie na KO,LEWICĘ,TRZECIĄ DROGĘ ponieważ te partie niszczą Polskę
To tylko barany. U normalnych budzi się obrzydzenie do PiS i wcale nie mniejsze do uśmiechniętych z KO.
Nie żartuj sobie 10:33. Obrzydzenie do PIS to tylko u tych tuskniętych.
Glosowanie na piss to popieranie socjalizmu i banderyzmu. Bedzie trybunal
Szczególnie za 200 tysiącami nadmiarowych zgonów, inflacją 18%,segregacją na lepszych i gorszych, elektrownia w Ostrołęce, milionem mieszkań, milionem elektrycznych samochodów, zawyżaniem cen paliwa, najdroższymi cenami energii i gazu, olejem po 16 zł, a nie mówiąc nawet o cenie piersi z kurczaka po 24 zł. Hahahahaha.
Poczytaj debilu:
Którego otwarte elektrowni jądrowej przez tuskofiila, bo to w tym roku przypada termin?
15:24 Nie żartuje. Tylko brudne pały głosują na brudne pały.
Forumowy idota bredzi o nadmiarowych zgonach. Jakim trzeba być sukinsynem, żeby w ten sposób obwiniać rząd PIS. Pandemii, która DOTKNĘŁA CAŁY ŚWIAT i pochłonęła miliony ludzi, nikt do tej pory nie znał i nie było szczepionki przez rok. A ty ..... mówisz o nadmiarowych zgonach. Może powiesz o tych waszych nędznych elitach i celebrytach, którzy bez kolejki szczepili się?
Teraz mamy uśmiechniety reżim Tuska, pałujący Polaków, szkodliwe działanie dla gospodarki polskiej i sprzyjanie interesom niemieckim.
Tusek ...... twój rząd obalą ....
Tusk już tłumaczy pałą rolnikom ,że nie powinni na niego głosować. Może to pałowanie przyniesie efekt. Zamyka Turów, no też dobrze tam wygrała wybory Platforma. No to fajne podziękowanie. Już dostałem pismo przygotowujące mnie, do znacznej podwyżki energii elektrycznej, tylko nie pisze o ile%. A paliwa po 5,19 nie ma.
Łój jak tęsknię
Błahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaa
I murzynów biją. I powódź w Bengalu.
Wina Tuska.
P. S. Jeżeli umiesz czytać, to w tym piśmie z PGE jest zupełnie co innego napisane.
Tylko KONFEDERACJA inaczej nic dobrego nas nieczeka,musza Polacy rzadzic swoim krajem nie polskojezyczne rządy
Chyba sobie ktoś jaja robi a mianowicie założyciel wątku . Hmm co poeta miał na myśli . W kim się budzi to się budzi myślę że tylko w tych z ograniczoną umiejętnością myślenia . Albo z jej całkowitym zanikiem. Chryste na niebie