Co sądzicie ?,Ja mam złe doświadczenia i chce wiedzieć czy to tylko mi się tak zdaje
Firma krzak korzystająca na nieudolności PKSu. Busy stare, zaniedbane. Kierowcy jeżdżą jak szaleni, a na dodatek nie trzymają się rozkładu. Dorobili się na tym, że specjalnie opóźniali wyjazdy z dworców aby jechać kilka minut przed autobusem PKS i zabrać czekających pasażerów. Bardzo nie uczciwe. Jechałem kilka razy z nimi ale nigdy więcej. Szczerze nie polecam.
Nie wiem może Pan miał zły dzień(każdemu się czasem zdarza ) ale nie mam dobrych wspomnień z rozmowy z kierowcą i to radio przez które własnych myśli nie słychać .....
Jest dokładnie tak jak piszesz. Odkąd lokalny pks dokonał samozaorania są praktycznie jedyną, szybszą niż kolej mozłiwością dostania się do Kielc. Ceny biletów oraz komfort podróży niestety nie powalają.
Nie tylko ty, jeżdżą jak chcą.. nawet kilka minut wcześniej. Byłam na przystanku 6 minut wcześniej a kierowca melmana juZ wyjeżdżał z dworca.
Korzystam z MelMana tylko w godz. kiedy nie ma akurat pociągu. Punktualność na bakier , ciasnota , cena ale jak nasz PKS uciął kursy do CK to co zrobić. Cena 15zł do Kielc też w porównaniu do pociągu 10.50zł nieatrakcyjna , ale tutaj można jeszcze zrozumieć przy obecnych cenach paliwa. Co do uprzejmości kierowców nie mam zastrzeżeń.