Witam , gdzie w Ostrowcu można kupić w rozsądnej cenie butlę gazową i promiennik (słoneczko) do ogrzewania najlepiej montowane na butli?
Castorama butla kosztuje 89 zł, promienniki tez są ale nie pamiętam ceny napewno powyżej 100zl
Domi Kilińskiego 32
Butle kup używaną poszukaj na olx anonse i tak ją dasz na wymianę i dostaniesz strego grata . Promiennika nie kupuj w O-c ceny zawyżone o 30-40 % co najmniej na allegro promiennik możesz już kupić za 70 zł butla używka 50 nabicie 53 to masz około 170-180 zł
Nowa butla 100 zł , promiennik w naszym pięknym mieście 140 , nabicie 53
to masz około 290 zł
Przerabiałem ostatnio taki temat ;)
Mogę wypożyczyć butlę na sezon grzewczy za zwrotną kaucją 80 zł tel. 782-411-313
castorama ma to i to promiennik 130 zł a gaz z gaspolu najlepszy 2-3 tyg dłużej starcza przerabiałem to
jasne od razu na pół roku dłużej starcza, po prostu nie wiesz gdzie kupić dobry gaz ale nic dziwnego bo nawet w sprzedaży są butle z 10 kg gazu a klient nie jest informowany że płaci taniej ale ma mniej, później kupi 11 kg i ma butlę na dłużej.
Ja mam prośbę do użytkowników butli gazowych.Po skończeniu się gazu w butli a przed oddaniem jej do napelnienia wyciagajcie uszczelkę to gazownik wsadzi nową bo te co tam są grożą nieszczelnoscia bo nikt ich nie sprawdza w jakim są stanie.
A jezeli mam puste butle niepotrzebne ,gdzie moge sprzedac
Ja jedną pustą mogę kupić. Jaki jest jej stan techniczny i ile kosztuje?
ja moge kupic butle prosze podac numer tel to oddzwonie
W Castoramie
Jaka jest obecnie cena gazu butli 11 kg.?
Są butle 11 i 9 kg.. wyglądają identycznie