Żeby nie zauważyła że jest gotowana
Prokurator mówiła do ściany,ale zadanie wykonała.
Kafka wysiada.
Giertych co jakiś czas odzyskiwał przytomność, a jak zobaczył prokuratora to od razu zapadał ponownie w śpiączke:)))
Pewnie byłeś tam i masz informacje empiryczne.
Raz świadomość jest, a potem „ta świadomość znika”. Adwokat o tajemniczej chorobie Giertycha.
Raz świadomość jest, a potem „ta świadomość znika”. Adwokat o tajemniczej chorobie Giertycha
- Ten stan Romana Giertycha jest o tyle interesujący, że to jest sytuacja, gdzie pojawiają się okresy jakiejś względnej świadomości, a potem ta świadomość znika. Jak rozumiem, jest to związane z...
Więcej na https://niezalezna.pl #NiezaleznaPL
Cytując PO-owską celebrytkę : ale JAJA, ale JAJA, ale JAJA
Hej, ty! Wiesz, jak silna jest twa władza.
Dyskretny śmiech do szału doprowadza mnie.
Pewność mam, że dziś mi nie uciekniesz.
Zastanawiałem się jakich sztuczek prawnych użyje adwokacki Copperfield, ale okazało się, że poszedł na całość.
Roman Giertych
@GiertychRoman
·17 g.
Kochani. Wróciłem do domu. Jeszcze raz wszystkim dziękuje za dobre słowa i wsparcie. Za kilka dni opowiem publicznie o całej sprawie. Lekarze dali mi miesięczne zwolnienie, ale mam nadzieję wrócić do pracy 16.11 na posiedzenie aresztowe w Spr. mojego klienta.
z SERII- BEZ KOMENTARZA:
Dubois: Giertych jest osobą pokrzywdzoną przez państwo
Upsaa, otworzył mi się scyzoryk w kieszeni;
Internautka napisała tak: Panie Dubois, wiem, ze musi Pan opowiadać kocopaly, bo jest Pan obrońca, ale Polacy nie są idiotami. Tylko widzowie Onetu w to wierzą. Powinno być Panu wstyd.Tak jak Giertych splugawil swoich przodków tak Pana nazwisko też coś znaczyło.Już nie dla mnie.
Dobrze mu powiedziała. Najlepszy jest jego ochroniarz. Nie pamięta skąd wziął/pożyczył te 27 mln na zakup działki. Ochroniarze tak czasem mają, że mimo ubogiego intelektu udaje im się dziwnie robic karierę. Prawda ? Skąd my to znamy:)
Wow bot
No właśnie gościu 23:34. Skąd my to znamy ...