może ktoś wie jak dostać się do biurowca Felsy?? albo wysłać CV?? Może też ktoś ma nr do Hutmaru lub Narzędziownii?? Ile tam można zarobić ??? z góry dzięki za pomoc
Można zarobić w helsie do 3450 na rączkę,trochę na boku się pyknie i kolejny tysiączek leci,oczywiście jako robol bez wykształcenia i doświadczenia.
w narzedziowni zarobisz jak sie zarobisz ,tam oprocz prezesow nikt duzo nie zarabia no chyba ze bedziesz pracował po 14 godzin to i duzo zarobisz ale jak w warzywniaku bedziesz tyral po 14 godzin czyli 2 zmiany dziennie to i zarobisz tylko czy to łaska??????????????Po znajomosci moze sie dostaniesz
No nie wiem kto tyle zarabia, ja spotkałam się z opinią, że nowi pracownicy to nawet 2 tys. nie zarabiają.
Grzesiek-numer do kadr Celsy 412493853, Hutmar 501339141 lub 663121233,Hutnik 412470670
dokładnie tak jest...ja jestem w celsie od 3lat i ledwo 2 tys. wyciągam
a nowi po stażu mają mniejszą podstawę odemnie..(około 1.5brutto)
Tu udziela sie niejaki Pan Arkadiusz ,ktory wie wszystko i we wszystkim bierze udzial ,chetnie wszystkim wszystko tłumaczy i promuje swoja strone wiec moze i tobie udzieli info jak to sie dzieje ze ludzie zarabiaja tam marne grosze w końcu do pracy tam kieruje Mozesz zarobic trzy tysiace ,a nawet wiecej ,jak bedziesz racowal na 2 zmiany ale to moze ona opowie
no wlasnie o to chodzi ,ze to dziadostwo jest wszedzie Robisz na nierobów a ty dostajesz to cfo spadnie ze stołu Ale oni sa biurowi ,myslacy i tacy zaangażowani w to co robia i wogóle.
Dostac sie mozesz drzwiami ,jak masz znajomości a i zrobic z siebie paroba tez o paranoja tylko po znajomości
narzedziownia to przeciez bogata firma. Kupila przeciez od syndyka huty tak duzo gruntow hutniczych. Czy ktos wie po co tej firmie tyle gruntów i dlaczego ona te grunty kupuje
dlaczego po znajomosci. ktos mi kiedys powiedział, ze o wszystkim tam decyduje jakis prawnik i z nim najlepiej rozmawiac o pracy w narzedziowni bo ma tam udziały. Kto to jest. moze tam sprobuje u niego
Wszedzie trzeba kombinowac zeby sie dorobic co jest baaardzo trudne;/
żeby sie dostać do celsy trzeba najpierw isc na staż. inaczej nie da rady
11.47 w jakich zawodach Celsa szuka pracownikow(stazystow)