Ale może panowie zaczniecie od czystości od siebie bo w kiblu nikt inny nie brudzi tylko wy ,za każdym ktory wejdzie by musiała wchodzić sprzątaczka i sprzątać wasze gówna i pozostawiony zasrany sroc im młodze to większe flejtuchy,jak wy funkcjonujecie
O przepraszam, zapomniałem w Hucie pracuje przecież sama śmietanka intelekualna. do (20:02)
jak was słucham to mi się sprać chce ,pracowałem w hucie ale cieszę się ze odszedłem i pracuje jak człowiek i zarabiam nawet ok jak na Ostrowiec pozdrawiam.
No właśnie "wy" a miał być zespół, wspólnie pokonamy problemy itp. Widać po tym wpisie jak traktowani są zwykli pracownicy. W firmie, w której obecnie pracuję (kuźnictwo) są osoby, które zajmują się zabezpieczeniem socjalnym (porządki w ubikacjach, na szatni, na stołówce) jest porządek i czystość. Na produkcji pracownicy sami dbają o swoje stanowiska pracy - jest za to wyróżnienie finansowe. Prawie każdy zdaje sobie sprawę jak jest to ważne. Nie słychać takich odzywek o których piszecie na forum. Kujemy dla wielu znanych firm z całego świata i jak na razie audyty tych firm są pozytywne. To zasługa pracowników i ich świadomość, ale nikt z dozoru i pracowników umysłowych nie wyraża się w taki sposób o pracownikach produkcji jak czytam to na FO. Widać że w CHO są kasty, które gardzą pracownikami i podejrzewam, że sposobem zarządzania jest metoda zamordyzmu.
Pozdrawiam
Idą chyba złe czasy dla hutnictwa. Największy potentat produkcji stali - Mittal z Krakowa, właśnie ogłosił wstrzymanie produkcji ze względów ekonomicznych. Około 1200 osób jest zagrożonych. Miejmy nadzieję, że nie dotknie to naszej Huty. Wiele rodzin mogłoby to dotknąć w naszym mieście.
Co za debil wymyslil gaszenie silnika przy wyjezdzie z zakladu? Pytam po raz kolejny? Debilny pomysl jak wszedl w zycie tak szybko zostal wycofany.
Moze to ten co juz lazic nie moze i moze ma juz skleroze starcza , slyszalem ,ze podobno jeszcze w bhp pracuje
A może wymyślą jak mamy bezpiecznie dojść do Huty bo CHODNIKA NIE MA.
Jest ciemno, pada deszcz a pracownicy CELSY chodzą po jezdni jak święte krowy.
Czekamy na wypadek a później będziemy płakać.
Kur... niektore pomysly swietych krow z bhp to tylko siąść i plakac. Na stalowni na ha
Kur... niektore pomysly swietych krow z bhp to tylko siąść i plakac. Na stalowni na hali swiata nie widac, suwnicowi pracy odmawiaja a tu silnik kaza gasic bo ochrona srodowiska. Ja pierd...