Sprawa jest poważna. Kto kupi i co będzie produkowal? Firma jest prywatna, a rząd odcina się od ingerowania w proces sprzedazy. Gdyby rządził PIS nie byloby Takich obaw.
Jakiś ty głupi zapatrzony ten twój pis
Czołgi karabiny wozy bojowe
Podobno Ukrainski oligarcha jest zainteresowany. Jeśli władze miasta/powiatu nie będą interweniować w tej transakcji i nie będą opcjonowac za właścicielem z UE to dla mnie.... . Powinien być sprzeciw wobec kupujących z poza U.
No to polscy ostrowieccy robotnicy poczują władzę swojego ukraińskiego Pana
Na pewno od razu da powyzki z wyrazami wdziecznosci za pomoc xdxd
Na olx są ogłoszenia przyjęć na wydział Prasowni. Zamierzam aplikować, interesuje mnie uciażliwosc pracy, atmosfera wśród załogi i warunki szkodliwe.Ile osób tam pracuje i czy jest szansa na rozwój kariery na produkcja ? 10 lat pracowałem w hucie stali w Duseldorfie
Skąd wiecie? To miała być tajemnica! Podobnie jak to, że technologia ma być wywieziona do Mariupola jak już zawierucha się skończy.
Tylko jedno stoi na przeszkodzie. Azowstal oferuje znacznie mniejszą kwotę.
Już pracownikom Wólczanki lokalni pomogli .... iść na zasiłek:))
Gdyby rządził PiS to kupiliby ta hute. Razem z Huta Stalowa Wola, Ostrowiec tluklby na potrzeby wojska. PiS nie rządzi więc kupi to Ukrainiec i po wojnie, która skończy się nie długo, wywiezie maszyny, technologie na Wschód. Tu zostaną ludzie i puste hale.
Niestety gościu 14:03. A to wszystko na życzenie wyborców.
A pracownikom Wolczanki chcialo sie pracowac?
Skoro Wólczanka istniała ponad 50 lat i była liderem na rynku z eksportem na cały świat, to chyba pracowały dobrze. W odróznieniu od wielu hutników, ktorzy jak się dało to się spało.
14.03.A skąd PiS miałby pieniądze na zakup tych zakładów?