Coś więcej wiem na ten temat fundusze nie powinny tego przejmować .
Biorę w ciemno!
2024-02-17, 02:44
Teraz protestują?A co robili kiedy NZ sprzedano Hiszpanowi za grosze.Większe koszty były rekultywacji terenów hutniczych niż za ile sprzedano NZ.
To chyba prawda ,że za 800 milionów ,bo dawałem 700, później 750 milionów i n8e nie chcieli mi sprzedać
Nikt tego nie kupi za 800 milionów euro
Z bałtowa ma ktos wziasc ponoc, i odlewac stalowe dinozaury.
Sprzedadzą wydziałami. Na ZWK chyba są chętni.
UOKiK prowadzi postępowanie administracyjne wobec huty w Ostrowcu w sprawie nadmiernego opóźnienia w płatności faktur dla małych i średnich firm, będą kary finansowe.
Nareszcie, bo te lobuzy robili co chcieli. Pół roku czekac na zapłatę to można sobie tylko pętlę na szyję zozyc. Sk...
Kupią działacze Platformy tak zwanej Obywatelskiej .Kaczor Donald sypnie groszem z KPO bo już Polska stała się najbardziej praworządnym krajem w Unii buahahaha.
tussk jak wejdzie na hutę, to już nie wyjdzie. Ludzie go zajebią za zdradę.
W hucie pracują Polacy. Jest tylko kilku wywrotowców wspierających platformę.
Po co z kimś takim robić interesy, kto ma tak długi termin płatności? Nie sprzedawać im towaru i po problemie, nie narzekać
Niestety czarny scenariusz się spełnia. Jest na sprzedaż, sprawdzana jest wartość aktywów. Wartość ostrowieckiej huty jak w nagłówku 800 mln. zł. Wśród załogi nastroje minorowe. Jedyny zakład, który to miasto trzyma przy życiu. Przewodniczący NSZZ Solidarność W. Krasuski mówi o olbrzymim zadłużeniu całej grupy Celsa.
A pan Dasios chce sobie kupić Ratusz, jak wygra wybory, żeby było na bogato.
Taki mały dysonans, drodzy wyborcy:)
Temat niewygodny dla rządzącej kliki przed wyborami. Oni mówią coś o ... rozwoju. Chyba biedy. To najpewniej.