I tak benzyna jest droga ale coraz więcej samochodów po mieście się porusza:)
@ból vel przerażony Tu się nazywasz ból ,w innym wątku przerażony ktoś Cię już zdiagnozował ? być może Twoje omany da się leczyć ??
Zdrowia życzę .
bzduraaaaaaaaaaa panstwo nigdy sie nie zgodzi na podniesienie akcyzy do takiego stopnia.... samochody terenowe palą ok. 15l/100km coto jest dzis 100km ...
wytrzyma,w ciągu ostatnich lat było dużo podwyżek i sądząc po widoku na ulicach i wokoło to nie wpłyneły one na spadek poziomu życia,samochody coraz lepsiejsze,domy się budują,ludzie coraz nowszy sprzęt rtv kupują bo 3-letni to już zabytek,po 3 samochody na podwórkach stoją,każdy ma swój,w byle jakich ubraniach to jeden z drugim chodził nie będzie,to gdzie tu bida?niech mi ktoś powie gdzie?a co do benzyny,ja nie zauważyłem aby po podwyżkach tego płynu któryś z moich kolegów zrezygnował z jazdy do pracy autem,a niektórzy mają dosłownie 1-2 km.,na pyt.czy nie lepiej piechotką lub autobusem odpowiedź jest taka,a co nie stać mnie,autobusem to nie będę sie tłukł a pieszo mi sie nie chce,i to ma być bida?zarobi taki jeden z drugim najniższą krajową ale telefon za 7 stówek musi być,i dzieciaki też oczywiście
Cena paliwa może wzrosnąć jedynie do poziomu cen w unii, czyli ok 1,50 E , a jeśli chcecie zastrajkować to NIE tankujmy na orlenie i lotosie , to wtedy tusk może obniży cenę, tak jak w sierpniu na jego polecenie orlen i lotos miały ceny dumpingowe (4.99 pln).
Jak w takim razie wytłumaczysz fakt, że w Turcji juzteraz cena za litr benzyny to 9 zł? Po ulicach jeżdżą tylko samochody firmowe i mafia u nas też tak może być.
Cena ma być do 6zł. ! 10zł a to dobre cha cha cha
Teraz jak mamy płacić tyle co cała unia benzyna będzie w takiej samej cenie co w unii.Ale ile za godz pracy kupi niemiec a ile Polak.Ale chcieliście unii.To macie