Czy dostaliście już rachunki za gaz w domach jednorodzinnych? Podzielcie się informacją.
Ceny beda odpowiednie do inflacji,czyt.mega wysokie nabrali ludzi na doplaty aby usuwac kopciuchy i co teraz...? ZONK...plac i placz...
Ja nieusune chyba ze mnie zmusza... ale to musza mi zalozyc instalacje i placic rachunki bo mnie niestac na taki luxus...inaczej kopciuch bedzie jeszcze lata...nikt niebedzie zmienial bo to truja samochody,Rosja ,Usa,I chiny najbardziej a obrywaja takie kraje jak Polska...
Do czasu. Pamiętaj, że w planach pellet jest uwzględniony jako paliwo "nieczyste", aczkolwiek obecnie to chyba najlepsza opcja to mieć kocioł duo, właśnie na pellet i w razie czego drewno (to w razie prawdziwych problemów, można zajumać z lasu).
Za dwa tygodnie ogrzewania[temperatura 23stopnie w dzień i 21nocą],ciepła woda[piec dwufunkcyjny] i kuchnia. Pobór: 136 metrów zapłaciłem po nowych cenach od 01;01 do 14:01 388złotych. Pozdrawiam.
19;00 Ogrzewam 130m2powierzchni. Podłogówka w dwóch łazienkach , kuchni i ocieplaczu. Dzienne spalanie to średnio niecałe 10m3 na dobę.
To tyle mnie kosztuje na cala zime opal drewno 18:22 :) ale bulisz....
08;20 . Znam takiego co jednym workiem węgla ogrzał całe mieszkanie od września do maja tylko nie powiedział jaką temperaturę miał w domu i ile metrów.
nie dodałeś ze resztę kradniesz
Podpowiedz jaki masz kocioł gazowy?
Podpowiedz jaki masz kocioł gazowy marka?
Jakie paliwo nie czyste pellet,coś ty znowu wymyślił?Pellet to jedno z najczystszych paliw.Około 10 lat temu byłem w Szwecji i oni już palili pelletem w domach i palą do tej pory,chociaż np. drewna mają pod dostatkiem.Na środku domu jest duży piec kaflowy na drewno i ogrzewa mieszkanie do mniejszych mrozów.Przy większych mrozach uruchamiany jest piec na pellet.Uwierz,że gdyby to było nieczyste paliwo jak twierdzisz Szwedzi w pierwszej kolejności by je zablokowali,bo oni mają bzika na punkcie ekologii.