Czy reszta zalogowanych użytkowników też dostaje taki komunikat jak napiszą posta?
"Ten post oczekuje na sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum. Czytelnicy Forum mogą nie mieć dostępu do tego posta."
Mnie wyświetliło się dzisiaj rano coś takiego, jak dodałem komentarz w jednym z wątków."
no rzeczywiście,w taki sposób z tego forum zniknie dużo postów i forum straci wiarygodność,będą wyświetlane te które odpowiadają strażnikom cenzury,czyli powrót do przeszłości
Przed chwilą też dostałam taki komunikat. Po sprawdzeniu zasad forum ,czekam na uzasadnienie, w razie usunięcia mojego postu.
Mam tak samo...szkoda,że niezalogowanych tak nie cenzurują. Byłoby mniej chamstwa na forum!
Jeszcze się taki nie urodził co by Wam dogodził. Dobrze, że posty przechodzą przez moderatora dzięki temu unikniemy chamstwa. Myślę, że posty będą wyłapane i nie publikowane. Chcieliśmy kultury to ją mamy. Popieram to działanie.
moje posty czekaja od wczoraj o zwyklym tradziku,nie wiem o co chodzi
to jest chore, post oczekuje na weryfikacje, post oczekuje na weryfikacje, post oczekuje na weryfikacje, post oczekuje na weryfikacje, post oczekuje na weryfikacje ............. post oczekuje na weryfikacje,
15 zawieszonych w "Jak często się kochacie" brawo automaciku na rope
Ta weryfikacja to zwykła cenzura a nie pilnowanie porządku na forum. Do weryfikacji idą posty losowo i najczęściej nie mające nic wspólnego z łamaniem zasad forum. Wystarczyłoby blokowanie postów ze słowami niecenzuralnymi. Po za tym jeżeli ktoś się czuje obrażony jakimś postem to jest opcja zgłoś. A tak to mamy zwykłą cenzurę. To co niewygodne będzie oczekiwać na weryfikacje i niekoniecznie się jej doczeka.