już ci pisałem tu pretensje
http://miaston.wordpress.com/2013/02/24/pol-miliona-postow-na-forum-na-ostrowiecnr1-pl/#comment-345
Nie zadne losowe, tylko dzieki uprzejmosci innych.
Odezwało się niewiniątko.Wystarczy trochę poczytać jakie posty są usuwane i kogo dotyczą.Także nie pal głupa pismen
Znikły,niema,prawda kole w oczy,w tych wątkach (trzech albo czterech) ostrowiacy jasno dali do zrozumienia co sądzą o homo,opinie były bardzo negatywne i prawdziwe,i to się komuś nie spodobało bo jak to na forum ogólnodostępnym można tak torpedować domaganie się uznania legalności tych związków,polacy jasno się wyrazili że są przeciw,ich żądania w stylu "polacy dążmy do normalności w tym kraju" ja odczuwam jako obraze bo wynika z tego że żyje w nienormalnym kraju jako nienormalny obywatel,a to już za wiele i gejom mówie Nie!
Co racja to racja gościu 16:12. Ja ze swojej strony dodałbym tylko tyle, że ponieważ żyjemy w Polsce powinniśmy dbać o nasz ojczysty język. W związku z tym nie nazywajmy tych osób gejami bo to nie jest po Polsku. W naszym ojczystym języku te osoby nazywa się po prostu pedarastami.
Dobra taktyka cenzurowania postów w wątkach niewygodnych pewnym kręgom,niewygodny post jest trzymany dość długo a więc wątek się nie pojawia,a jeśli post się ukaże to już jest dawno w tyle i nikt się nie cofa zwykle do poprzedniego dnia i w taki sposób te "wątki niewygodne" są zawsze w tyle,a wyskoczyło kiedykolwiek komuś okienko 'szczegóły posta' obok daty wpisu posta nad podpisem zamieszczającego?,fajne szczegóły dotyczące tego kto posta pisał można tam znaleść