Bardzo proszę o wasze odczucia i doświadczenia salonów fryzjerskich czy są spełnione wymogi sanitarne jest w nich bezpiecznie nie pytam o adresy Gdzie są lub nie są spełniane tylko chciałam się dowiedzieć ponieważ trochę się boję żeby nie przynieść czegoś do domu Mam dwoje schorowanych rodziców
Zawsze jest ryzyko. Moja znajoma była tydzień temu u fryzjera i bez maseczki była, fryzjerka również. Ten wirus albo jest ściemą, albo ludzie zupełnie w to nie wierzą.
Jak się boisz to siedź w domu... Wystarczy zadzwonić do swego fryzier i zapytać, a nie szukać sensacji na forum
Najlepiej zamknac sie w domu,nie chodzic do pracy,wychodzic nocami
10:30i 10:47 - dlaczego nie pozwalasz innym osobom zadać normalnego pytania. Chyba temu służy to forum, a nie debilowatym wpisom, które niczego nie wnoszą i nikogo nie interesują. Ludzie nauczcie się szanować innych.
Idz na targowice, Rawke albo bazarek. Policja i straz miejska widzą co sie dzieje. Adam Malysz ma Koronawirusa, i sporo osob tez zachoruje przez NIEODPOWIEDZIALNOSC.
Tak. Są.
Jeśli to konieczne to ryzykuj. Ja mimo, że z dystansem podchodzę do tej niby pandemii to zachowuje ostrożność. Fryzjerów nie odwiedzam póki co, ani kosmetyczek. Nie idę też na wesele. To bez czego da się żyć poczeka.
Musisz sprawdzić na własnej skórze.
Chyba nie tak jak w sklepach spozywczych na stoiskach wędliniarsko-mięsnych. Obrzydzenie.
Ludzie chorują na grypę, katar, przeziębienie, tak było i jest. Nie ma żadnej epidemii. To socjotechnika robienia z ludzi niewolników. Kto chce niech chodzi w kagańcach, a od innych niech się odczepi.
Ja nie chodzę w maseczce. Nawet mandat dostałem. Jednak uważam i zachowuję ostrożność i idę tam, gdzie iść muszę. Unikam supermarketów, fryzjerem jest póki co moja żona,może nienajlepiej strzyże(może się nauczy) ale do fryzjera nie pójdę na razie. Nie ryzykuję, nie idę na wesele w sierpniu. Nie narażam rodziny, szczególnie, że często odwiedzam schorowaną mamę. To z czego można zrezygnować to rezygnuję.Nie zamykam się jednak w domu i nie planuję słuchać głupich nakazów i zakazów.