Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Chciałam zapytać czy w salonach fryzjerskich są przestrzegane przepisy i wymogi sanitarne

Ilość postów: 12 | Odsłon: 596 | Najnowszy post
  • Chciałam zapytać czy w salonach fryzjerskich są przestrzegane przepisy i wymogi sanitarne

Bardzo proszę o wasze odczucia i doświadczenia salonów fryzjerskich czy są spełnione wymogi sanitarne jest w nich bezpiecznie nie pytam o adresy Gdzie są lub nie są spełniane tylko chciałam się dowiedzieć ponieważ trochę się boję żeby nie przynieść czegoś do domu Mam dwoje schorowanych rodziców

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Chciałam zapytać czy w salonach fryzjerskich są przestrzegane przepisy i wymogi sanitarne

Zawsze jest ryzyko. Moja znajoma była tydzień temu u fryzjera i bez maseczki była, fryzjerka również. Ten wirus albo jest ściemą, albo ludzie zupełnie w to nie wierzą.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Chciałam zapytać czy w salonach fryzjerskich są przestrzegane przepisy i wymogi sanitarne

Jak się boisz to siedź w domu... Wystarczy zadzwonić do swego fryzier i zapytać, a nie szukać sensacji na forum

Gość_Wolna wola
        Zgłoś
        Odpowiedz

Najlepiej zamknac sie w domu,nie chodzic do pracy,wychodzic nocami

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

10:30i 10:47 - dlaczego nie pozwalasz innym osobom zadać normalnego pytania. Chyba temu służy to forum, a nie debilowatym wpisom, które niczego nie wnoszą i nikogo nie interesują. Ludzie nauczcie się szanować innych.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Idz na targowice, Rawke albo bazarek. Policja i straz miejska widzą co sie dzieje. Adam Malysz ma Koronawirusa, i sporo osob tez zachoruje przez NIEODPOWIEDZIALNOSC.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Chciałam zapytać czy w salonach fryzjerskich są przestrzegane przepisy i wymogi sanitarne

Tak. Są.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Chciałam zapytać czy w salonach fryzjerskich są przestrzegane przepisy i wymogi sanitarne

Jeśli to konieczne to ryzykuj. Ja mimo, że z dystansem podchodzę do tej niby pandemii to zachowuje ostrożność. Fryzjerów nie odwiedzam póki co, ani kosmetyczek. Nie idę też na wesele. To bez czego da się żyć poczeka.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Musisz sprawdzić na własnej skórze.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Chyba nie tak jak w sklepach spozywczych na stoiskach wędliniarsko-mięsnych. Obrzydzenie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ludzie chorują na grypę, katar, przeziębienie, tak było i jest. Nie ma żadnej epidemii. To socjotechnika robienia z ludzi niewolników. Kto chce niech chodzi w kagańcach, a od innych niech się odczepi.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja nie chodzę w maseczce. Nawet mandat dostałem. Jednak uważam i zachowuję ostrożność i idę tam, gdzie iść muszę. Unikam supermarketów, fryzjerem jest póki co moja żona,może nienajlepiej strzyże(może się nauczy) ale do fryzjera nie pójdę na razie. Nie ryzykuję, nie idę na wesele w sierpniu. Nie narażam rodziny, szczególnie, że często odwiedzam schorowaną mamę. To z czego można zrezygnować to rezygnuję.Nie zamykam się jednak w domu i nie planuję słuchać głupich nakazów i zakazów.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę