Ty won debilu 13:29
Pies nawet nie chce tego żreć a co mówić....człowiek.
Tylko w szalecie chińskie jadło jest spoko, jak ktoś je toto gówno to psy na 200 metrów omijają bo smród pies wywącha a człowiek nie wywącha. Bez obrazy dla żółtej rasy- to jest jedzenie dla skośnookich osób bo europejczyk tego gówna nie tknie
E tam w szalecie, najlepsze to jest jak ktoś opije się wódką, winem i piwem, zje coś tłustego, przegryzie słodkim i pawia rzuci, to właśnie ten paw jest najsmaczniejszy w chińskim menu ale dopiero następnego dnia i w dodatku jeśli jest dobrze podgrzany i pieprzu dużo nasypane- to jest prawdziwe chińskie żarcie !
20.17 a ty w tym chinskim gownie chodzisz ubrany xd
Jeszcze lepiej jak przed libacją alkoholową gościu poje klusków z serem , tylko musi przestrzegać higieny i rzygać do nocnika a nie na podłogę, z podłogi może się włos zdarzyć w potrawie chińskiej a to świadczy o niskiej kulturze kulinarnej, jak rzygowiny postoją w naczyniu w cieple kilka dni to mają najwyższą wartość bo przetrawione i wtedy można smakoszowi jedzonka made in China na stół podać i powiedzieć smacznego
16.47 i tak zdrowsze niz twoja swinia czy kura na antybiotykach i hormonach wzrostu
Rzygowiny muszą postać w ciepełku do momentu pojawienia się białych robaczków , to wartościowe białko w chińskim jedzonku, jak się przegryzie ząbkami to przestaje się robaczek poruszać. Smród można czosnkiem zabić lub octem.