21:23, tępa dzido, kupno samochodu nie jest w pakiecie z gwarantowanym miejscem bezpłatnym. Możesz mieć i 5 samochodów, ale wykup sobie miejsca parkingowe, kup garaże i parkuj. Nie stać cię na takowe, pozostań przy jednym..
21:55 nie ubliżaj miękka kito innych a gwarancje to masz dwie, jedną ,że musisz płacić podatki a drugą to , że kiedyś trzeba zejść z tego świata, innych gwarancji miękka kito brak.
Tobie, tępa dzido, wydaje się jeszcze, że w pakiecie z autem, masz darmowe miejsce postojowe gdzie popadnie. Nie, nie masz.
Migrantom ze wsi pewnych rzeczy nie wytłumaczysz tym bardziej w kwestii parkowania. Na podwórku czy w polu parkuje się co chce, jak chce i ile chce. Między blokami gdzie jak wiadomo liczba miejsc parkingowych jest ograniczona to żadnego nie interesuje że ktoś nie ma gdzie postawić samochodu. Jak nie zajmie kilku miejsc stając jak popadnie to postawi kilka samochodów i codziennie będzie innym jeździł.
Przejebać opony i bedzie po problemie. Najpierw foty i na policje ze stoi tam gdzie nie powinien.
Ja ci łeb przebiję jak ty ćwoku przebijesz oponę w moim pięknym samochodzie, jebany huju
mam w oknie kamerkę i cię zajebję huju
wiem kto ty jesteś bo zawsze nocą jszczysz przez balkon aby za wode nie płacić w spłuczce
Po to się trzyma w wannie wodę z pralki przecież.
20.23 to kamerką to se swoją starą nagraj jak cie jebie w rogi xdxd
Zero myślenia. Buradztwo wychodzi.
Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy
Już w wejściu do klatek schodowych wjeżdżają jeszcze chwile i do chałupy wjedzie. Ludzie są cierpliwi do czasu.Gwoźdź w rękę i heja po karoserii i już nie zaparkuje w miejscu niedozwolonym .