To zrob jak widzisz a nie na forum jęzczysz
Kto jęczy? Gość ma problem Bo to jest problem że"ludzie"parkują gdzie chcą w tym przypadku na chodniku .Który jest chodnikiem ,a nie jakimś tam parkingiem .Sadząc po ilości postów to ta sprawa się już trochę czasu ciągnie .Cóż z głupotą ludzką nie wygrasz
JAk ma problem to niech dzwoni do odpowiednich instytucji a nie wylewa tu żale. Albo do radnego niech działa.
A Ty co zrobisz (gość 14;47 i może 12;11?) ? Zrobiłeś coś w tym kierunku ,aby coś zmienić? Gość ,Goście piszą na forum.Przecież to nie zabronione?
Pozdrawiam?
Mnie nie przeszkadza. A jak mi cos przeszkadza to zalatwiam sam a nie oczekuje ze ktos cos za mnie zrobi. Prozniactwo
W dniu wczorajszym idąc z dzieckiem ww chodnikiem pan jadący "Fordem" oczywiście wcześniej wjechał przez przejście dla pieszych od ul.M.Radwana na chodnik.Na pytanie co pan robi ? przecież to jest chodnik a nie parking jadę zaparkować samochód inni też tu parkują. No Janusz w czystej postaci :( SZOK !
Pozdrawiam
w dużych miastach są chodniko-parkingi jak ktoś pojedzie tak jak my to nie wiadomo co to?
Tam niedługo będą chamy do klatek wjeżdżać, bo d... nie chce się ruszyć parę kroków przejść. Szybciej kopną w kalendarz przy takim trybie życia.
Tylko nie chamy ty wsiuro niemyta
Chamstwo to Chamy ! Brak myślenia
Chamstwo i Drobnomieszczaństwo Lechmaństwo... To taki' Ostrowiecki" zwyczaj parkowania.
Znalazły sie wielkie miastowe tylko co weekend do rodziny na wies jezdzą ;D