Bogatsi mniej, biedniejsi więcej, min 5 tys. $.
To zależy czy w lokalu czy domu. W lokalu 2000zł w domu to tak około 1000
2000 zł.?
To rozsądniej jest podziękować za taki zaszczyt i nie iść.
Dajcie dziecku wybór - niech kiedyś samo zadecyduje, czy chce być członkiem tej wspólnoty. Mnie tego wyboru nie dani i figuruję w księgach kościelnych jako ich duszyczka. A nie mam siły i czasu by zacząć procedurę apostazji.
Taki jeden z drugim pokropi dziecko wodą, a potem zachowuje się tak jak ten w linku poniżej:
Satanistyczne brednie. Taki komunistyczny nalot. A co się dziecku stanie jak je ksiądz pobłogosławi? Zaszkodzisz mu?
Prezent dostanie. Rodzina uzna za prawowitego członka rodziny.
A tak to ostracyzm tylko. Wstyd przed sąsiadami i hańba.
A co w przypadku zgonu takiego malca?
Pochówek za murami cmentarza.
Ludzie bendom wypominać i pokazywać paluchami. Zwłaszcza że NIKT jeszcze za murami cmentarza nie był pochowany. Bo każdy dzieci kszci tylko się nie przyznają.
Taka to zakłamana ta lewacka propaganda
A to napisał wykształcony patriota. To albo wpis tumana, albo maleńka prowokacja.
dla prezentu, dla sąsiadów? - żałosne.
a co to jest kszci i bendom?
Daj tyle na ile cie stać. Ja sam jestem ojcem chszestnym dwójki dzieci i jakoś daje rade, poprostu ile mogę to daje ale każdemu po równo.
Chrzestnym powinno być sory bo zaras się tu magistry znajdą i będą pouczać polskiego zamiast odpowiedzieć mądrze na pytanie.
Co to za gramarnazi?
Jak ktoś coś tylko wspomnie nie po myśli axel springer i sorosa to zaraz najdrobniejszą literówkę wypomnią. Czy fani Koalicji to już nie mają argumentów i muszą do tak niskich lotów się posuwać?
Pull up!
Zostanie rodzicem chrzestnym to nie tylko koperta. Ta nie jest najważniejsza. Rodzic chrzestny ma również obowiązek w wychowaniu chrześnika lub chrześnicy. Tak więc da ile ma. A pomoże ile może. I nie chodzi o to aby na fb chwalić się że ja to dałem.