Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Chyba warto rozwiązać klub, bo i tak wiadomo, że już jest spuszczony do 2 ligi

Ilość postów: 10 | Odsłon: 1414 | Najnowszy post
  • Chyba warto rozwiązać klub, bo i tak wiadomo, że już jest spuszczony do 2 ligi

?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Chyba warto rozwiązać klub, bo i tak wiadomo, że już jest spuszczony do 2 ligi

http://www.bojkotkszo.pl/images/petycja.jpg

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Chyba warto rozwiązać klub, bo i tak wiadomo, że już jest spuszczony do 2 ligi

ludzie wypowiadajcie sie , miejcie jaja

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Chyba warto rozwiązać klub, bo i tak wiadomo, że już jest spuszczony do 2 ligi

Jak możesz rozwiązać klub który należy do Dąbrowskiego i Stasiaka?? No jak??

jedyne co można zrobić to nieudostepniać im miejskiego stadionu. Niech grają w Ćmielowie.

Pora najwyższa utworzyć Miejski Klub Sportowy KSZO. Niestety trzeba zaczynać od najniższej ligii ale warto to zrobić. KSZO musi być nasze a nie żadnych tam szemranych biznesmenów .

Pora na MKS KSZO Ostrowiec Świętokrzyski.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Chyba warto rozwiązać klub, bo i tak wiadomo, że już jest spuszczony do 2 ligi

Nie interesuje mnie ten klub jest mi totalnie obojetny nie bede plakal jak go zlikwiduja ani nie bede sie cieszyl jak go beda ratowac. Dla mnie on i tak nie istnieje.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

jak mnie cos nie interesuje to sie nie wypowiadam

Gość_OC
        Zgłoś
        Odpowiedz

jestem za zakonczeniem tej chorej sytuacji w klubie ....dobrze ze kibice cos probuja robic ale przydala by sie rada jakiegos fachowca typu prawnik jak to ugrysc

Gość_OC
          Zgłoś
          Odpowiedz

gorzej tylko jak znowu rozwiarzemy klub i przyjdzie kolejny 'sponsor' w ktorego kibice beda patrzec jak w obrazek.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jestem za MKS KSZO

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja tez mowie tak dla MKS KSZO

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne