Mimo , że nie chodzę do szkoły to babcia na siłę każe mi ubierać sztywne, dziwne ubranie .U mnie w szkole trzeba nosić mundurek : szkolny bordowy sweter, biała koszulę , matowe szare spodnie, okropne czarne buty , które śmierdzą;( za to, że palilem papierosy u sb w pokoju babcia na mnie napierdziała I okrzyczala mnie . Prawie się poplakalem;( przez kilka miesięcy dużo schudłem- nie wiem czy to od częstego palenia czy od puszczenia smrodu z wełny . Muszę nosić też SZKOLNA kurtkę, która śmierdzi oponami . Że ściany wyszło robactwo A na padlinie zaległy się różowe pluskwy. Pluszowy pajak ożył I pożarl babcię . Mojego dziadka spalił smok wawelski . Kiedyś jak wstałem to że spodni wyleciał mi smród . Chyba z majtek no nw
Wilczur mojego sąsiada ma chyba z tysiąc kleszczy. Do tego ma wszy , które rozchodzą się po całej klatce schodowej. Sory piersiowej. Ponoć już odpadły mu wszystkie łapy . I jego ucho A oko się zawinelo. Mój kolega ma komputer zamiast głowy . Mój kuzyn się nie myje od roku I ma łyżki zamkast oczu. Zazwyczaj siedziałem w szkole po 7 godzin I w tym ubraniu ... Drapało mnie w jaja, to na pewno chinskie stąd smród taki śmierdzący wracałem że szkoły że babcia otwierala na chacie wszystkie okna I mnie psikala swoimi samochodami o zapachu konia.
Mój kolega zamiast rak ma kable bezprzewodowe A zamiast szyi ma telewizor . Ja mam radio w zębie. Mój wujek śmierdzi Obornikiem A zamiast nogi ma telewizor. Mój dziadek ma szyję na głowie A w jego wannie siedzą fioletowe żaby . Dziadek nauczyl mnie pisac w wieku 6 lat - gdy robilem jakis blad np pisalem rzaba zamiast żaba to tlukl mnie garnkiem po glowie i ubieral w śmierdzące rajtuzy. Smród wyszedł z nogi . W kolanach mam koktajl bananowy A w jelitach pływają male dzieci. Śmierdzi mi z kolana i chyba gnije mi dłoń Śmierdzi mi szambem . Mój kolega ma we włosach laptopa . Moja babcia ma szambo we włosach . Mój kolega ma robaki we włosach i karaluchy w czekoladzie . Mam krem truskawkowy W sercu . Brudne dziecko wykąpalo się w ściekach A jego buty pływały w mleku matki. Smród wyszedł z zębów psa .
Jak byłem mały to koń puścił na mnie bąka i kopnal . Polecialem na 480 metrow
W kartoniku po mleku trzymam kciuki. W biodrach dziadka mieszka pijak A jego nogi kosza chodnik
MUSZE NOSIĆ MUNDUREK SZKOLNY ;((( NIE NAWIDZĘ GO I TEGO SMRODU KAMIEŃ
OWCZAREK niemeicki ma 1 ząb zamiast głowy
Wilczur zamiast łap ma kredki.
MOJ DZIADEK zamiast zębów ma ołówki bambibo
MAM W zębie fortepian A na nim gra pijak bez głowy .
MOJ znajomy ma w zębach drzewa I koniczyne. Moja babia hoduje w swoich zębach stokrotki I ma tam kota bbez oczu
Ziajam ogniem i mam psa w zębie
Babcia ma zęby z wełny
Zęby mojego sąsiada zamieniły się w trawę. Zęby kolegi w żaby A kuzyna w drzewa moje w GTA
Jestem głodny- JESC CZY NIE JESC ?
BOJE SIE ZE BEDE WAŻYŁ 3 KG I MAM PLESN W STOPIE
Dresy nosze z kartonu albo blachy
Czy mogę być na coś chory? Babcia Mnie codziennie wyzywa od durni ";(
Babcia Mnie bolała
Boli mnie bab cia mi dokucza
Smród babcia mi dokucza do nic za
Smród babcia na mnie krzyczy I oblicza jak śmierdze
Babcia oblicza jak stoi koło mnie z włóczka
Obliczenie babci ×23737#7@7@-_-€
Jem frytki z wełną
ZJADLEM FRYTKI ;( CO TERAZ