Czy nie rzuciło się wam w oczy jak często felice123 używa rodzaju męskiego pisząc o sobie? Dodatkowo epitety jakimi określa osoby które mają inne zdanie niż on są bliźniacze z tym i których nadużywała osoba o nicku ciemniak12. Wniosek jest jeden to jedna i ta sama osoba. Ciemniaka12 już każdy znał i wiedział co to za jegomość więc "pojawiła się" felice123.
Nie, nie zauważyłem czegoś takiego. Widzę natomiast że bardzo lubisz stalkować Felice123. W tym celu postanowiłeś aż założyć kolejny, bzdurny wątek. Na detektywa się nie nadajesz, zainteresować ciekawą dyskusją też nie potrafisz bo jesteś strasznie monotematyczny. Masz obsesję i to widać, wystarczy przejrzeć wątki na forum. Proponuję pomyśleć o leczeniu.
Nie wiem czy można wysnuć takie wnioski ale podobieństwo jest jak najbardziej trafne, więc można się nad tym zastanowić, ale czy warto sobie zawracać głowę takimi osobami jak ciemniak12 i felice123? Szkoda życia na takie pierdoły.
Oczywiście że tak. Pisałem już że założyciel tego wątku ma po prostu jakąś obsesję na tym punkcie. Nie karmić trolla.
Domyslam się kim jest ten troll który dzisiaj założył sobie konto.
Podziel się bo też jestem ciekawy:)
Spokojnie,wszystko wyjdzie w praniu.
Czyli jednak blef i nie masz pojęcia kto to?
Najpierw sprawdź definicję słowa "troll" a dopiero potem pisz bzdury 13:11. Trollem można śmiało nazwać założyciela tego wątku, natomiast ten kto założył sobie konto jest po prostu zarejestrowanym użytkownikiem forum. Ech, że też tak proste rzeczy trzeba niektórym tłumaczyć.
To jak podzielisz się swoimi domysłami? Czy będziesz trollował dalej?
Daj sobie spokoju. Felka po raz kolejny się pożegnała i zablokowała swój pamiętnik
Cierpliwości.
Przecież ten kretyn co twierdzi że wie kim niby jesteś to jeden z grupies falice123.
A skąd twoja pewność ze nie wie 14:57?Napisz coś z nie telefonu.Czekam cierpliwie.
Bo już dawno by się pochwalił. To zwykły troll.
Kiedy dodasz komentarz nie z telefonu cwaniaczku?