Roma dominowała w poprzednim ustroju. A teraz ma konkurencję , która rozkłada ją na łopatki.
Przepis lata temu zdradził mi Jacuś. Mąka durum włoska, woda, sól, cukier, oliwa z oliwek. W domu nigdy taka nie wyjdzie, chyba, że masz pięć chlebowy.
Z biedronki cebularz smaczniejszy. Pa
Z piekarni pod telegrafem super pizza tzn cena ok w porównaniu do placka z Romy pizzo podobnego.
Proszę spróbować mąkę pszenną z dodatkiem mąki ziemniaczanej, na mleku i z jajkiem. Mnie wychodzi może nie identyczne, ale zbliżone, puszyste ciasto. Konsystencja rzadkawa, po prostu wykładam do formy. Składniki dorzucić, jak spód będzie już podpieczony.
Jest jeszcze podobna na Rynku, z tego samego okresu. Co do wypadania z gry to mylisz się 19:52 i to bardzo. Prędzej wypadnie Primo niż Roma.
Ja mam z Pizzy Hut, na tradycyjne i puszyste. :)
Nie mieszkam już w Ostrowcu, ale jak przyjeżdżam zawsze jadę do Romy. Pychota, nie ma nigdzie takiej drugiej
Możesz podać?