Przepis lata temu zdradził mi Jacuś. Mąka durum włoska, woda, sól, cukier, oliwa z oliwek. W domu nigdy taka nie wyjdzie, chyba, że masz pięć chlebowy.
5 zł dowóz hahaha ,mieszkam w innym mieście i teraz jak jest pandemia to wszędzie dowóz gratis a czasem dodają napoje gratis jak im się termin ważności kończy lub piwo za free i dzięki temu tam gdzie lepsza promocja to pełno zamówień
Pizzę z płatnościa za dowóz nigdy nie będą mieli zysków względem wyjazdu do ilosci zamówień,każdy łapie klienta jak najlepiej się da,tylko tym można zachęcić konsumenta
Zamów wiecej może wtedy dostawa będzie za darmo?
18.55 słownik niech ci tez przywiozą, z mopsu
Tobie również skoro tak się kogoś czepiasz
Janusze ortografii i interpunkcji. Pewnie po szkole tvp.
Odezwał się autor parówka
Z piekarni pod telegrafem super pizza tzn cena ok w porównaniu do placka z Romy pizzo podobnego.
Proszę spróbować mąkę pszenną z dodatkiem mąki ziemniaczanej, na mleku i z jajkiem. Mnie wychodzi może nie identyczne, ale zbliżone, puszyste ciasto. Konsystencja rzadkawa, po prostu wykładam do formy. Składniki dorzucić, jak spód będzie już podpieczony.
Ty chyba piekarz jesteś 03:42:)
Ciasto trochę za grube jak na pizzę.
W sumie,to je się samo grube ciasto.Zapycha.
W PRL-u tą cała Roma miała wzięcie jak nic nie było. A teraz powoli wypada z gry.
Jest jeszcze podobna na Rynku, z tego samego okresu. Co do wypadania z gry to mylisz się 19:52 i to bardzo. Prędzej wypadnie Primo niż Roma.
Ta. Pewnie wypadnie całkowicie za jakieś 15 lat.