Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ciąża

Ilość postów: 117 | Odsłon: 11130 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Ciąża”.
      • Odp.: Ciąża

Jeżeli w pewnym wieku obawiasz się ciąży to niech facet podwiąże sobie nasieniowody, a ty podetnij jajniki i po sprawie.

unhollyseth@

Dziś, 10:26

To jest genialne .....

Unholy powinien pracować w poradni rodzinnej. Dać mu tylko brzytwę i sznurek. ;-)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

unhollysepth jak Ty na wszystko znajdziesz czas praca dziecko pieluchy wywiadówki jak Ty cały czas tu klikasz te mądre wywody? chyba że jestes ośmiornicą

nadin
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dziecka jeszcze niestety nie mam. Pracuję głównie w weekendy, więc i czasu mam dużo:P

unhollyseth
            Zgłoś
            Odpowiedz

za komuny moja żona leżała na patologi ciąży,codziennie były wykonywane zabiegi aborcyjne od 5 do 10 zabiegów dziennie oprócz sobót i niedziel.Nie były to nastolatki lecz mężatki po 40stce.Te panie pewnie dziś są przeciwne aborcji i zasilają szeregi moherowych beretów.

natan
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kocham Cię. Przepraszam - ten krótki list oraz obrazek św. Michała położyła obok synka w krakowskim oknie życia jedna z matek. Z 14 noworodków pozostawionych w tym oknie, które właśnie obchodzi pięciolecie powstania i było pierwsze w Polsce, tylko w jednym przypadku rodzice zmienili decyzję.

nadin
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 136

Odp.: Ciąża

Uho...chłopie podziwiam cię za twój tupet!Wydaje ci się,nasz się na wszystkim (?),a tak naprawdę ,aby udowodnić swoje racje posuwasz się do obrażania ludzi na forum - "stara i głupia", "pyszczek"etc.Niedawno wyrosłeś z wieku dziecięcego,a pouczasz dorosłe osoby,jak mają wychowywać dzieci(!),sam ich nie mając (tak wynika z twoich wpisów) .Ba,patrząc ile czasu spędzasz przed klawiaturą,chyba nie zdążyłeś posadzić drzewa,nie mówiąc o wybudowaniu domu.Trochę pokory młody kolego....Pozdrawiam mimo wszystko

Gość_b.ostrowiak
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jasne pokora... Piękne hasło. Pokora nie pozwoli mi wyżywić rodziny. Pracy nie dostałem przez pokorę, tylko przez to, że wiedziałem czego chcę i to osiągnąłem. Zakładam z przyjacielem stowarzyszenie, pomagające osobą niewidomym (co prawda to nie dom), ale pokorą też tego nie osiągnę. Tak więc nie mów mi o pokorze.

Co do pouczania dorosłych...dzieci własne chcę mieć i to bardzo i już wkrótce będzie to możliwe. Natomiast wystarczy obserwować, wyciągać wnioski. Sam byłem dzieckiem i wiem jak byłem traktowany oraz jak chciałbym być traktowany? Czy to nie jest dobry argument?

Co do obrażania, fakt czasem przesadzam, za co przepraszam, ale jak czytam pewne osoby to wydaje mi się, że brakuje im pewnych rzeczy.

unhollyseth
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie mając własnego dziecka nie mam prawa mówić o innych dzieciach, o moim punkcie widzenia?

unhollyseth
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Unhollyseth bardzo fajnie się Ciebie czyta. Uważam, że jesteś mądrym człowiekiem i Twoje wypowiedzi są konkretne i bliskie moim poglądom.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Moim też. No może w kwestii religii się nie zgadzamy, bo ja jestem wierzący ale to w niczym nie przeszkadza. Tak więc reasumując uważam Cię za fajnego gościa, szkoda, że coraz trudniej takich spotkać.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

"Co do obrażania, fakt czasem przesadzam, za co przepraszam, ale jak czytam pewne osoby to wydaje mi się, że brakuje im pewnych rzeczy"

Nie brakuje im pewnych rzeczy tylko wygłaszaja swoje zdanie.skoro ich tak krytykujesz to nie będziesz dobrym rodzicem,bo zawsze będziesz negować decyzje swoich dzieci.Każdy ma prawo podejmować decyzje,niezalweżnie czy są po Twojej myśli czy nie. Jeżeli ktoś chce poddać się aborcji,to nie powinieneś takiej osoby osądzać z góry i jej obrażać.widocznie ma swoje powody i dojrzała psychicznie do takiej decyzji. Także nie neguj tylkoz pokorą skoro ją masz uszanuj zdanie innych,bo inni szanują twoje zdanie i poglądy.skoro ci się to nie podoba opuść ten post i udzielaj rad na innym. Obrazić kogoś jest łatwo nie znając osoby,o którą chodzi.ale przeprosić za obelgi to już ciężko.także panuj człowieku nad sobą

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ale my tutaj nie mówimy o "dorośnięciu" do pewnych rzeczy, ale o zabijaniu.

unhollyseth
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Co to w ogole jest za wyliczanka "To dziecko zabije bo nie chcę, kolejne urodzę, już urodziłam, ale kolejne zabije...bo to moje ciało". Jak można dojrzeć psychicznie do zabójstwa? Absurd!

unhollyseth
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To tak jak na loterii, któremu dzieciątku się uda to mamusia daruje mu życie. TO JEST STRASZNE !!!!!!!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 147

I jeszcze jedna rzecz...mówiąc o aborcji nie zapominajcie wspomnieć o sprzedaży usuniętego płodu. Pomijam laboratoria medyczne, ale firmy farmaceutyczne, które używają macierzystch komórek do produkcji kosmetyków, które bogate paniusie (bo nie są to tanie kosmetyki) używają jak im mordki zaczynają marszczyć. 200 dolarów koszt rączki...może kobiety masowo powinny zachodzić w ciąże i poddawać się aborcji. Nieźle można na tym zarobić!

Dlaczego coraz więcej mówi się o aborcji i prawie do aborcji oraz o tym, że jest ona bezpieczniejsza niż poród? Widocznie ktoś na tym zarabia. A czym później wykonana aborcja tym cenniejszy płód.

A może róbmy jak Chińczycy...jedzmy płody poddane aborcji. Podobno afrodyzjak!

unhollyseth
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 145

nie my nie mówimy o zabijaniu tylko o zabiegu aborcyjnym o usunięciu ciąży.zarodek to nie człowiek.a zastanowiliście się dlaczego np znaleziono nieżywe dziecko na śmietniku,albo matka zabiła dziecko po porodzie? wiecie dlaczego? ona nie jest zwyrodniała.właśnie dlatego ,że ktoś odmówił jej aborcji.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Żartujesz? A może jeszcze gwałt w rodzinie to nie gwałt po to rodzina? Jak można tak rozgraniczać, zarodek/człowiek/dziecko.? Pięknię, naprawdę pięknie. "Zabieg", ależ oczywiście...

unhollyseth
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
19 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -