Masz racje...można usprawiedliwić zwyrodniałą matkę, że wyrzuciła dziecko na śmietnik...po aborcji też trafiłoby na śmietnik. Hipokryzja gryzie hipokryzję! Niedobrze mi...
A czy ktoś odmówił jej środków antykoncepcyjnych, które zabezpieczyłyby ją przed niechcianą ciążą?????
Dlaczego każdy myśli PO fakcie, a nie PRZED???
jak 2KC myśl w trakcie a nie po fakcie.żałosne są wasze wypowiedzi.utwórzcie nowy wątek i tam piszcie myśl przed a nie po.a wogóle to nic nie róbcie bo po co można sobie marchewke włożyć się zaspokoić i bedzie dobrze.
"Jeżeli za każdym razem boisz się, że jesteś w ciąży to może nie pora na seks"
Do 10:19, dlaczego jest chory???? Bo uważa,że bezzasadna aborcja jest czymś niedopuszczalnym????
Brakło ci argumentów i napisałeś/aś byle co, aby tylko napisac.
cxzy ktoś wie,ile taki zabieg kosztuje? bo jakoś chętnych do odpowiedzi nie widać,tylko porady.po porady się zgłosze jak będę potrzebować.ale widać,że na proste pytania nie potraficie odpowiedzieć.niezbędną dyskuje wywołaliście.
To ja zapytam inaczej. Jeżeli zabieg kosztuje koło 2000 zł, to za ile teoretycznie donosiłabyś tą ciążę?
nie donosiłabym za żadne pieniądze nawet gdyby ktoś zaoferował mi 1000000 zł.ale tej ciązy nie ma i mam nadzieje,że jej nie będzie
Boże płakać mi się chce jak czytam niektóre wypowiedzi tutaj :( jestem w ciąży i źle to wpływa na mnie więc nie wejdę więcej na ten wątek... unholly... jesteś mądrym człowiekiem naprawdę i będziesz super ojcem!! Pozdrawiam Cię.