Niestety to zawsze tak wygląda, nie tylko u osób po 50tce.
Jestem w 18 tygodniu ciąży i czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych dolegliwości ani innych niepokojących objawów. W tym etapie wyczytałam, że dziecko powinno objawiać pierwsze oznaki ruszania się: www.osesek.pl/ciaza-i-porod/kalendarz-ciazy/drugi-trymestr-ciazy/1161-osiemnasty-tydzien-ciazy.html u mnie nic nie czuję...czy jest to powód do niepokoju?Lekarz zapewnie, że nie bo każda kobieta reaguje inaczej ale ja i tak się niepokoję...
w tym wieku pora pomyślec o sobie i swoich przyjemnosciach a nie o pieluchach , nocnym wstawaniu itp.
To ludzie w tym wieku jeszcze seks uprawiaja?:-o
A dlaczego nie, jeżeli się tak zdażyło ? To znaczy że tak musi być.
W tym wieku juz niestety nie uprawiaja ludzie seksu . Spiesz sie gieniu , bo Ci już tylko pare latek zostało i koniec przyjemności. Spiesz sie korzystaj , póki jeszcze troszke możesz.
Gościu 08:07, nie parę, a kilkanaście, ja jeszcze młodzik jestem :P
No nie wiem nie wiem , czytałam , że stary kawaler więc niewiele juz czasu , a jak kawaler to jeszcze mniej.
ja mam 51lat i jestem w piątym miesiącu ciąży,powinnam się wstydzić?:(
dziecko to dar od boga i nie wazne w jakim wieku a mlode mamy chca sie jeszcze bawic i czesto nie zajmuja sie swoimi dziecmi a kto czuje sie starym to niech mowi sam za siebie i w rzadnym wypadku nie powinnas sie wstydzic powodzenia
Dlaczego kobiety po pięćdziesiątce nie mają dzieci?
- Ponieważ mogłyby zapomnieć, gdzie je zostawiły.
Powinno should byc szczesliwa
Dobra ale spójrzmy na to realnie w wyższych sferach to często się zdarza. Nawet niedawno pewna znana wszystkim osoba brzemienną była. Ale chyba ciąży nie donosiła bo ani jej ani dziecka nie widać w ostatnim czasie