Nie świerszczyki oglądają!
Nie zbaczajcie z tematu. Zbaczajcie.. Zboczujcie może:D Ogólnie rzecz biorąc ludzie uprawiają sex w wieku nawet 80 lat, także nie opowiadajcie, że już w wieku 50 lat obowiązuje celibat, tak? Co do ciąży to hmm. Może to być podniecające nie powiem, ciekawe jakie są wrażenia ze zbliżenia z taką kobietą prawda? Opowiecie coś na ten temat:)?
Najważniejsze żeby maluch był zdrowy,co nie jest takie pewne
Facetowi jak czterdziestka mija to jest torba dłuższa niż fuzyja.:-)
Do 16.49 :) A jakie są wrażenia ze zbliżenia z takim mężczyzną ? CIEKAWE ? :)
@server: spoko są wrażenia, musisz spróbować na bank :-)
no !
jest to jakis pomysl na to by miec z czego zyc
dla niepelnosprawnych coraz wiecej kasy
A czemu pismena tu niema?,on wszystko wie,chyba że czyta i potem błyśnie wiedzą ogromną i praktyką w temacie
Myślę, że żadna kobieta po 50-ce nie czeka na ciążę bo ma dość niańczenia ale przypadki się zdarzają i wcale nie wolno ich potępiać. Typowa wpadka i nic więcej, i targanie emocjami co dalej? Ciąży niestety nie da się "wypluć" jak zawadza.
Ale seks po 50-ce jest piękny, może nawet lepszy jak przez te wszystkie lata? Pozdrawiam 50-latków obu płci.
Tez tak myslę.W końcu po latach cos sie nam nalezy.
Witam, w zupełności się zgadzam, ja w styczniu skończę 51 lat i nigdy w życiu seks nie sprawiał mi tyle przyjemności, oczywiście nie chciałabym zajść w ciążę, bo życie mam już ustabilizowane, dorosłego syna, lae życie pisze różne scenariusze, pozdrawiam Beata
jeszcze bym Cie w kozi róg zagonił maolacie
jestes w ciazy po 50 tce to super,szczere gratulacje.
ja tez jestem 50 latka mam 4 dzieci.
nigdy nie przejmuj sie tym co ludzie gadaja,chcialabym z toba porozmawiac,bede w Polsce za miesiac,jesli bys chciala pogadac to chetnie,odezwij sie to jakos sie umowimy.
50-tki to zdrowsze i silniejsze niż obecne 30-ki bo nie nafaszerowane antykoncepcja , nie zużyte przez kilkunastu partnerów i nie sfrustrowane i zdesperowane .
Ja bym sie sekundy nie zastanawiała i urodziła ale u mnie juz menopauza w wieku 49 lat nastapiła.
Gratulacje!
stara ale jara mogłabyś się zdziwić. Znam taką jedną 50-tke, ale to sfrustrowana desperatka jakich mało. A ilu ją miało po buszowaniu na portalach to tylko ona sama wie, ale przecież się nie przyzna.