Ludzie nie są wystraszeni, ciucholandy będą dalej funkcjonować.
Altex na Rosochach już otwarty ;)
Cóż że otwarty jak ludzi brak w sklepie. A te parę osób na dzień nie utrzyma sklepu
Na sandomierskiej też już jest otworzony. Nie wiem jaki towar,bo nie miałam czasu zobaczyć ale czynne na pewno.
Już zadzieram kiecę i lecę. Moja noga już w życiu nie stanie w tym badziewiu.Ja chcę żyć!
Chcesz to kupuj, wykup cały towar, ale nie wciskaj ciemnoty ludziom. Co biznesik upada? Kasy w marketach czekają na nowy narybek. Może się wreszcie załapiesz do uczciwej pracy.
Jak tobie zabiorą 500+ na Alanka lub Dżesike to pierwsza polecisz. Ha ha ha
Nikt nie każe ci tam kupować ale nie obrażaj. Życie jest takie przewrotne.. kiedyś moja znajoma miała wszystko,oplywala w luksusie i nosiła się wysoko i nigdy w życiu nawet nie przeszło jej przez myśl,że to się może skończyć. Niestety skończyło się. Teraz , żeby wyjść z długów musi oszczędzać. Już nie może pozwolić sobie na firmowe ciuchy i jest klientką ciucholandu.
W ciucholandzie też są firmowe ciuchy i to bardzo tanio. Czysty zysk.
Żaden biznesik. Co druga osoba kupuje w ciucholandzie, to żaden wstyd. Można się gustownie i tanio ubrać a jak ciuch się znudzi po prostu wyrzucić. Po co przepłacać ?
Oj tam,po co się tłumaczyć. Ci biedniejsi także umysłowo kupują na targu z zagranicy od bułgarów.