Altex na 11 Listopada jest tylko jeden więc nie może być mowy o pomyłce.
SZMATY....Z INNYCH CIUCHOLANDOW..SAME WIESNIECKIE.....NIE MA TO JAK NA POLANKACH ALBO W MEXIE...
A na pulankach czy w meksie to nie szmaty???? Najlepsze to na Radwana,na Stawkach tu jak centrum medyczne u p.Mirka,Tani dom mody na ilzeckiej kolo optyka,no i kolo rossmana na rynku a i ten na pulankach-ten maly kolo tego duzego szmateksu!!! I tyle!!! Ciuszki drozsze niz w pozostalych,ale czysto i pachnaco-i nikt sie tam nie bije o bluzke czy majtki jak w tych na pulankach czy meksie!!
DOSTAWA TO BYWA TAK..DAJĄ CIUCHY Z INNYCH CIUCHOLANDOW,TAKA WYMIANE ROBIA ..I TO TYLE...
a co sadzicie o dziewczynach tam pracujących?
nie kazdy ma czas i pieniądze by sie pacykować 2 godziny dziennie przed lusterkiem, często tam zagladam i wg mnie są miłe i sympatyczne
a co w nich nie tak i w którym punkcie?
Dziewczyny tam pracujące ciężko pracują rano na sklepie kilka godzin i po południu na rozładunku to nie mają czasu się pindrzyć jak jest między czasie tylko 3 godz wolnego. Ale nie pokazują zmęczenia i są uprzejme i życzliwe.
Chcę nadmienić że sa to osoby z 2 grupami chore a muszą się tyle nadźwigać.
ciężko jest wiadomo ale co zrobić jak ofert pracy w ostrowcu jest mało, tragedia co się dzieje.
Na dodatek z grupami przyjmują i też nie jest łatwo o pracę.
Jedna z nowych jest nie przyjemna nie nadaje się do handlu, wszystko na siłe wlepia ludziom, taka wysoka, co ma krótkie zawsze tłuste włosy :) I za bardzo się szarogęsi.
A to pewnie chodzi o tą co w kwietniu ją zatrudnili?
Chyba dłużej pracuje, jakoś tak w marcu, na sienkiewicza się panoszy a tam są takie fajne czarnulki. Jestem stałą bywalczynią tego ciuszka.
W sumie chodzi sie tam po to żeby coś fajnego sobie kupić a nie wdawać się w gadkę z pracującymi tam kobitkami.