za złotówke by baby chciały wersacze hahaha
A ja chodzę do meksu, ulubiony sklep, zawsze coś kupię. Ale te dziewczyny są niesympatyczne. Rozumiem, że są zmęczone, że tłum się przewija, głośno i użeranie okropne. Ale jak myje dziewczyna podłogę za 15 minut piąta, czyli przed zamknięciem sklepu przy tłumie i drze się przepraszam i wali szczotą po nogach to jest zwyczajne... brak kultury. One w każdej sytuacji słowo przepraszam traktują jak - wont- przepraszami wjeżdża we mnie pojemnikiem, przepraszam - i odsuwa prosto na mnie wieszaki, przepraszam i wwala kupy łachów na moje ręce itd. A kiedyś na takie przepraszam odsunęłam się ze słowami - ależ proszę bardzo, to się wydarła, że ona chce sprzatnąć, bo idzie do domu. Nie ma tam szefa? Czy tłumy je znieczuliły?
TAAAA TE CZARNULKI FAJNE JAK NIE WIEM CO....... PODUSIĆ TYLKO
A dlaczego aż tak ostro, co ci zawiniły????
Wszystkie Panie pracujące w Altexie są uprzejme, potrafią doradzić. Nigdy nie widziałam żeby któraś z Pań coś na siłę wciskała. A często bywam.
DO gość 2012-06-08, 21:20
Na sienkiewicza są fajne czarnulki? Chyba tylko jedna bo ta druga to jak czarownica wygląda i klientkom dupy obrabia nie raz słyszałam. Mogłaby chociaż robić to dyskretniej albo jak dana osoba wyjdzie a nie tak bezczelnie. Wstrętne babsko.
Ta Pani <Jedna z nowych jest nie przyjemna nie nadaje się do handlu, wszystko na siłe wlepia ludziom, taka wysoka, co ma krótkie zawsze tłuste włosy :) I za bardzo się szarogęsi.> jest bardzo miłą, sympatyczna osoba tak jak i inne Panie z Alex'u.Poza tym jeśli Ci coś nie pasuje to dlaczego nie powiedziałaś tej Pani prosto w oczy , brak odwagi ? łatwiej obsmarować kogoś na forum , co nie ? Jakbyś harowała tak jak te Panie też byś tak wyglądała. Twoje komentarze są żałosne ale to świadczy tylko o Twojej kulturze osobiste , której niestety brak . Pozdrawiam :)
Jestem też stałą bywalczynią tych sklepów i nie miałam żadnych nieprzyjemności ze strony tych pań, są bardzo miłe i uprzejme. Najczęściej chodzę do namiotu i są super dziewczyny a w innych sklepach może i są jakiej przygody, jak to w handlu zawsze się coś przydarzyć może:)
:)))Żal mi tej osoby co sama siebie chwali z 16:43
gość 16:54 ta Twoja ostrowiecka mentalność... to fakt ŻAL:)
to zaczyna być śmieszne , wytłumacz mi w jaki sposób się chwale. Kolejna osoba która nie ma odwagi powiedzieć komuś coś prosto w oczy?Mieszkamy w tym samym mieście wiec mamy warunki do spotkania i porozmawiania. Tylko w internecie jesteście takie cwane.
A dlaczego zakładasz że chodzi o ciebie. w ogóle nie ma mowy o imieniu jednej z nich a ty wypisujesz że ta nieprzyjemna pani jest...,, bardzo miłą i sympatyczna osobą...,, z 16:43, wniosek jeden że uderz w stół a nożyce same się odezwą i kto tu jest śmieszny??? z 22:47 .
Dlaczego krytykować pracowników? Czy klienci są zawsze w porządku?
09:42 Tak racje każdy krytykuje pracowników a nikt nie spojrzy na swoje zachowanie.
chyba dokładnie nie umiesz czytać - :)))Żal mi tej osoby co sama siebie chwali z 16:43 < chyba ja dodałam post o 16:43 , dlatego wiem ze to ja > -.-'
Poza tym wiem o jaka Panią chodzi i wiem jaka jest . Ah ta INTELIGENCJA w naszym Ostrowcu , każdy taki odważny na forum a w rzeczywistości nawet słowa nie umieją powiedzieć.
CHyba nie jesteś stałą klientką a pracownikiem jak tak zaciekle opisujesz i bronisz się >INTELIGENTNIE <, Ale nie dziwię się jak tu przecież chodzi o pracę. Jest to cięzki kawałek chleba więc MENTALNIE to szanuj:)
Jestem stała klientką , jeszcze za młoda aby pracować :) Dziękuję za twoje wspaniałe rady. -.-'