Proszę o opinię, czy warto się tam zatrudnić na stanowisku: pracownik ogólnobudowlany
Jak nie spróbujesz to nie przekonasz się, osobiście odradzam szkoda czasu, chyba że jakiś desperat z ciebie i jesteś sługusem za grosze.
Jeśli chcesz pracować w prężnie rozwijającej się firmie w międzynarodowym gronie pracowników i przytym zwiedzać całą Polskę i nie tylko tylko to się nie zastanawiaj
Omijaj ten zakład (obóz pracy). Kasa skromna, wymagania wysokie, wszędzie kamery, na gwizdek wchodzisz i schodzisz, brak szacunku dla pracownika. Tam najwięcej ludzi ze wsi pracuje, okolice Słupi, Waśniowa ,ludzie nauczeni przez życie ciężkiej roboty nie zawsze opłacalnej ale co mają robić ? przecież na dwu hektarach pola nikt rodziny nie utrzyma, szacunek dla tych ludzi . Szukaj gdzie indziej pracy bo ja tam pracowałem, w Niemczech jest mniejsza dyscyplina i kasa dużo większa , znam z własnego doświadczenia.
Jeśli jesteś nałogowym palaczem to tym bardziej bo w ciągu zmiany wolno Ci zapalić dwa papierosy, nieważne czy Ty w czasie palenia, fajkę trzymałeś w ustach a w dłoni spawarkę , zawsze musi po pracy 10 minut odpracować bo wtedy pracowałeś wolniej, niby racja jest ale bez przesady, masz non stop 8 godzin ciężko tyrać. To jest współczesny obóz pracy , nawet Ukraińcy pouciekali stamtąd bo dużo ich pracowało, została tylko Larisa w wypożyczalni narzędzi.
Uczynią z Ciebie człowieka : przynieś ,podaj pozamiataj za ....grosze.
09:23 nikt i nic nie będzie mi dyktować co i kiedy mam robić i jak żyć. Mam ochotę zapalić,pale. Co za debile.
Jak masz ogólnobudowlane wykształcenie to szukaj w spółdzielniach mieszkaniowych, tam ogólnobudowlaniec zawsze jest potrzebny a kasę każda spółdzielnia ma i tam nie zajeżdżą Cię. Tam nikt nad Tobą nie stoi a jak będzie stał to i Ty sobie staniesz, okaże się który dłużej z Was postoi.
10,21. No tak debile pracują w/g wymaganej dyscypliny a Ty chyba jakiś "wybraniec losu" a może nie daj Boże właściciel firemki, bo Cienie NIC NIE OBOWIĄZUJE. Najpewniej jesteś bezrobotny, to w porządku. Niektórzy mylą pracę z urlopem, to taka dosyć często spotykana przypadłość niektórych Polaków.
14:04 jeśli jesteś murzynem to zapierdalaj za michę ryżu, twój wybór. Ja nic nie muszę,jedynie mogę. Mylisz pojęcia. Każdy zna swoją wartość, widocznie ty nie.
15,57.Pracowałem za dwie michy ryżu. Teraz nie muszę. Takiego pracownika jak Ty, to żaden pracodawca na dłużej nie zatrudni. Po co mu dodatkowy kłopot na głowę.
Gratuluję samozaparcia...pracowałem za dwie miski ryżu....jak ma być dobrze skoro ludzie się na to godzą? pracodawcy tylko zacierają ręce...jeśli ktoś coś potrafi więcej zarobi na lewo
16:50 przez takich jak ty inni robią za michę jesteś zwykłą kurwą jebaną w dupę.
a ja wolę zamiast ryżu młode kartofelki z koperkiem też młodym do tego schabowy na cały talerz , z młodego ogórka sałatka, zamiast kompotu truskawkowego piwo Żywiec lekko schłodzone a ryżu miskę lub nawet dwie miski oddam Chińczykowi niech mu na zdrowie idzie i się cieszy. A co do rynku pracy to każdy jest kowalem swego losu bo jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki.