15,57.Pracowałem za dwie michy ryżu. Teraz nie muszę. Takiego pracownika jak Ty, to żaden pracodawca na dłużej nie zatrudni. Po co mu dodatkowy kłopot na głowę.
omijać ten zakład z daleka Robiłem ponad rok zero szacunku do pracownika wymagania okropne ani chwili odpoczynku deszcz snieg mróz a ty zapierdalasz przemoczony przemarznięty zero odpoczynku jakiegos podziękowania za wykonana prace Pójdziesz na l4 dostaniesz wypowiedzenie umowy .Niemcy lepiej traktowali ludzi podczas wojny niz pracownicy climaticu Odradzam tam pracy
Dalekim kołem omijać ten obóz pracy gdzie dyscyplina na najwyższym poziomie, płace na na niskim poziomie, szacunku dla pracownika zero, jeśli palisz papierosy to wolno Ci tylko 2 sztuki wyjarać, ma się rozumieć że za każdą fajeczkę musisz po godzinach oficjalnych odpracować po 5 minut. Kierownik elektryków to buc ponad buce, glut ma się za kogoś , nie wiem czy szkołę średnią skończył , może wieczorówkę a mniemanie ma o swej posturze-wielkie. Dużo ukraińców tam pracuje i też narzekają , że sa wykorzystywani.
pracowałem tan przez ponad rok Traktują człowieka jak grzej jak śmiecia .Wynagrodzenie śmieszne ciecie pensji .Zwolnienia pracowników co chwilę przyjmowanie nowych .Kierownictwo chamy w szczególności kierowniczka M Traktuje cie jak worek do smieci zero szacunku z jej strony do pracownika .Mam cichą nadzieje ze ktos sie w końcu dobierze to tej firmy i zrobi porządek szkoda mi ludzi tam pracujących poniżających
Je...ać Climatic ;) chociaż rzadko tu przeklinam
Unikajcie
kierowniczka m kos.... tez niezła Wysłowić poprawienie sie nie potrafi Pracownika traktuje gorzej niż psa .Ludzie dają z siebie wszystko by zarobić na chleb rodzinę a tu zero szacunku do wykonanej pracy
ojszczyć taką firmę i kadrę ostrowiecką co bez mydła włazi w dupę właścicielowi...byle robota była, nieważne że bez szacunku i za darmo.