Zdradź wszystkim sekret jak w 4 osoby utrzymać się za 600 zł. Mieszkasz z rodzicami czy dziadkami, którzy płacą Twoje rachunki i dają papu?
Też chciałabym wiedzieć jak można utrzymać się za 600zł, Ja mam opłat samych co miesiąc 700 więc nie wiem?????W Ostrowcu niestety nie będzie lepiej a raczej gorzej zobaczycie....Pracodawcy zawsze byli i są cwaniakami i myślą wyłącznie o sobie.Dobrze by było,żeby choć raz dostali dochód miesięczny 1200zl i przeżyli za to z całą rodziną, może wtedy zobaczyli jacy są dla innych...
ha! chciałoby się...
pisze glupoty i tyle za 600 zl tro moze zaplacic prad albo gaz:)))a nie utrzymac sie poza tym kto chce wegetowac za uczciwa prace ,czyli 3/4 ostrowca wegetuje a garsta niby biznesmenow panów czy jak ich tam nazwac wyzyskiwaczy zeje ponad stan tylko dlatego ze sa wladze takie jakie sa i nie ma dzieki niej pracy no bardzo piekne pespektywy pany i dziady czyli ostrowiec
Kwadratura koła: ludzie godzą się pracować za 1000 czy 1200 zł, a pracodawcy nie płacą więcej. Pracownicy godzą się pracować za głodowe stawki i dają się traktować jak śmieci, bo sytuacja jest ciężka. Paradoksalnie, sytuacja by się poprawiła, gdyby społeczeństwo solidarnie i bez wyjątków zmieniło podejście i powiedziało: o nie, za 1000 zł to ja nie będę pracował. Tylko to jest utopia. Trzeba się szanować i nie sprzedawać swojej pracy za bezcen, bo do na dłuższą metę do niczego nie prowadzi. Pracować i nie móc sobie pozwolić na normalne życie tylko na wegetację to chyba gorsze niż śmierć. Socjalizm skończył się 20 lat temu, witamy w kapitalizmie, gdzie ile ugrasz tyle masz.
Weź, Mac, zmień wreszcie swoje podejście do życia.
W którym miejscu nie mam racji, co? Co nie jest prawdą co mówię?
proponuje nie polemizować z gościem z 16;49 bo ewidentnie satysfakcjonuje go wynagrodzenie w wysokości 600zł;) no cóż...;)
A ciebie mądra Maju ile satysfakcjonuje? A polemizować mogę z MAC-em, bo znam go i jego poglądy na życie. Jak masz coś mądrego do napisania to pisz, a nie buntuj tu ludzi. A tak poza tym to idź na wątek o wróżkach, tam się wypowiadaj, bo widzę że lubisz ten temat.
juz sie wypowiadałam 8.39 np.
mam wrzechstronne zainteresowania jak widać;)
i 14.31
Znasz mnie? Nie znam nikogo kto się nazywa "gość".
To żałuj. Natomiast ja znam cię doskonale.
No nie droga Maju, nadal nie wiem ile cię satysfakcjonuje. Z podanych postów (tzn.godzin, które podałaś) niewiele się dowiedzieliśmy. Nakłaniasz ludz do wyjazdu, bo tylko tak można zarobić. To przyznaj się, ile ty zarabiasz.
a jakie to ma znaczenie ile zarabiam? i tak bys nie uwierzył.
nie nakłaniam tu nikogo do niczego.
Ja bym nie pracowała za 1200zł bo to jest jakies nieporozumienie
Serio? Widać nie tak bardzo jak myślisz skoro piszesz takie rzeczy. Przedstaw się.
Bardzo żałuję. Nawet nie wiesz jak bardzo. Chyba się popłaczę z żalu.