Witam co myślicie o Przedszkolu nr 7 na Słonku??? Mój maluch idzie tam od września i jestem ciekawa czy dokonałam odpowiedniego wyboru. Dziękuję za wasze opinie.
Hm, co człowiek to inna opinia. Ale... mam dwoje dzieci, które chodzą do tego przedszkola i już od jakiegoś miesiąca pytają, kiedy do niego wrócą, bo chciałyby zobaczyć się z kolegami i paniami, które je uczą. To chyba oznacza, że nie traktują przedszkola jak zło konieczne :) A tak na serio, przedszkole jedno z najlepszych w Ostrowcu, wychowaczynie to ciepłe, serdeczne kobietki, które rozwijają w dzieciach to co w nich najlepsze(przynajmniej moje pociechy trafiły na takie opiekunki :) Sam budynek przedszkola wyremontowany, czysty i schludny. Jedyne co mi nie pasuje to według mnie zbyt duże opłaty za przedszkole jak na Ostrowiec, ale to już zależy od naszej Rady Miasta, niestety :(
jak bedziesz miała wiekszy wybór to bedziesz myslała a tak to sie bierze gdzie cie przyjma a raczej dziecko
Podpisję się dwoma rękami. A to co wypisują o p.dyrektor to bzdury! Bardzo miła, sympatyczna, ciepła i zaangażowana kobieta.
Ja miałam tam córkę, przedszkole jest godne polecenia. Panie również, moja córka jest "zakochana" w jednej z nich więc nie wiem jak to będzie w szkole. Nazwiska nie podam bo chyba nie wypada. Możesz być spokojna twój maluch będzie w dobrych rękach.
Ważne żeby nauczyciele byli ok!!! Samo przedszkole to może się mieścić w mieszkaniu w bloku.
gorąco polecam chodzi tam moja córka i jest rewelacja, obiady ok, panie też cały czas dokonywane są inwestycje naprawdę super!!! i jeszcze widać ile chodzi tam dzieci cały czas rodzice się dobijają a tu miejsc:)
Moje dziecko tam chodzi i jestem bardzo zadowolona POLECAM
to samo co o nr 1,2,3,4,5,6 bo o nr 8 to nie wiem nic
Ja osobiście polecam fajna miła atmosfera panie wychowawczyni O.K
Kiepska Pani Dyrektor podobno?
Moje dziecko tam chodziło i byłam zadowolona. Dziecko dobrze przygotowane do 1 klasy. Nie wiem jak w maluszkach, ale starsze grupy ja oceniam pozytywnie.
Dzieciaki z dyrekcją nie mają do czynienia. więcej zależy od wychowawców jaką zrobią atmosferę i czy będą ciepłe dla dzieci.
Pani dyrektor to bardzo miła ciepła osoba zaangażowana w sprawy dzieci i pracująca przede wszystkim dla nich. Pewnie goni swój personel do solidnej pracy z dziećmi i ktoś już próbuje jej robić złą reklamę. Odwagi pani Aniu -tak trzymaj i nie przejmuj się głupimi atakami.
Przedszkole nie jest takie fajne jak na pierwszy rzut oka mogłoby wyglądać. Pani Dyrektor to fałszywa osoba, która tylko udaje serdeczność. Mogłem się przekonać wiele razy jak z jednej strony jest miła dla kogoś, a za chwilę obgaduje do koleżanek wcześniejszego rozmówcę. Nie rozumiem takiego zachowania. Dla mnie to jest fałsz.
Mamamija ja tez zapisalam moja pocieche do 7 i od wrzesnie idzie, dostalas juz moze jakis list informacyjny z przedszkola o pierwszym spotkaniu?
Mamusie, żadnych listów przedszkola nie wysyłają:) W ostatnim tygodniu sierpnia są wywieszane listy z przydziałem dzieci do grup oraz nauczycieli:)