Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Co myślicie o przedszkolu nr 7?

Ilość postów: 24 | Odsłon: 4786 | Najnowszy post
  • Co myślicie o przedszkolu nr 7?

Witam co myślicie o Przedszkolu nr 7 na Słonku??? Mój maluch idzie tam od września i jestem ciekawa czy dokonałam odpowiedniego wyboru. Dziękuję za wasze opinie.

Gość_mamamija
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Co myślicie o przedszkolu nr 7?

Hm, co człowiek to inna opinia. Ale... mam dwoje dzieci, które chodzą do tego przedszkola i już od jakiegoś miesiąca pytają, kiedy do niego wrócą, bo chciałyby zobaczyć się z kolegami i paniami, które je uczą. To chyba oznacza, że nie traktują przedszkola jak zło konieczne :) A tak na serio, przedszkole jedno z najlepszych w Ostrowcu, wychowaczynie to ciepłe, serdeczne kobietki, które rozwijają w dzieciach to co w nich najlepsze(przynajmniej moje pociechy trafiły na takie opiekunki :) Sam budynek przedszkola wyremontowany, czysty i schludny. Jedyne co mi nie pasuje to według mnie zbyt duże opłaty za przedszkole jak na Ostrowiec, ale to już zależy od naszej Rady Miasta, niestety :(

mell
      Zgłoś
      Odpowiedz

jak bedziesz miała wiekszy wybór to bedziesz myslała a tak to sie bierze gdzie cie przyjma a raczej dziecko

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Co myślicie o przedszkolu nr 7?

Podpisję się dwoma rękami. A to co wypisują o p.dyrektor to bzdury! Bardzo miła, sympatyczna, ciepła i zaangażowana kobieta.

Gość_mokosek
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Ja miałam tam córkę, przedszkole jest godne polecenia. Panie również, moja córka jest "zakochana" w jednej z nich więc nie wiem jak to będzie w szkole. Nazwiska nie podam bo chyba nie wypada. Możesz być spokojna twój maluch będzie w dobrych rękach.

Gość_ma
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ważne żeby nauczyciele byli ok!!! Samo przedszkole to może się mieścić w mieszkaniu w bloku.

Gość_Gutek
        Zgłoś
        Odpowiedz

gorąco polecam chodzi tam moja córka i jest rewelacja, obiady ok, panie też cały czas dokonywane są inwestycje naprawdę super!!! i jeszcze widać ile chodzi tam dzieci cały czas rodzice się dobijają a tu miejsc:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Moje dziecko tam chodzi i jestem bardzo zadowolona POLECAM

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jest ok

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

to samo co o nr 1,2,3,4,5,6 bo o nr 8 to nie wiem nic

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja osobiście polecam fajna miła atmosfera panie wychowawczyni O.K

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Kiepska Pani Dyrektor podobno?

Gość_ewa
      Zgłoś
      Odpowiedz

Moje dziecko tam chodziło i byłam zadowolona. Dziecko dobrze przygotowane do 1 klasy. Nie wiem jak w maluszkach, ale starsze grupy ja oceniam pozytywnie.

Dzieciaki z dyrekcją nie mają do czynienia. więcej zależy od wychowawców jaką zrobią atmosferę i czy będą ciepłe dla dzieci.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pani dyrektor to bardzo miła ciepła osoba zaangażowana w sprawy dzieci i pracująca przede wszystkim dla nich. Pewnie goni swój personel do solidnej pracy z dziećmi i ktoś już próbuje jej robić złą reklamę. Odwagi pani Aniu -tak trzymaj i nie przejmuj się głupimi atakami.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Przedszkole nie jest takie fajne jak na pierwszy rzut oka mogłoby wyglądać. Pani Dyrektor to fałszywa osoba, która tylko udaje serdeczność. Mogłem się przekonać wiele razy jak z jednej strony jest miła dla kogoś, a za chwilę obgaduje do koleżanek wcześniejszego rozmówcę. Nie rozumiem takiego zachowania. Dla mnie to jest fałsz.

Gość_Norbi
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie wydajcie złych opini o tym przedszkolu,jest tam ok.ci co sa podli to tylko takie wersje opisuja,widac że niektórzy nie maja co robić to bzdetami sie zajmuja!!!!!

Gość_matka uczestnika.
              Zgłoś
              Odpowiedz

Mamamija ja tez zapisalam moja pocieche do 7 i od wrzesnie idzie, dostalas juz moze jakis list informacyjny z przedszkola o pierwszym spotkaniu?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mamusie, żadnych listów przedszkola nie wysyłają:) W ostatnim tygodniu sierpnia są wywieszane listy z przydziałem dzieci do grup oraz nauczycieli:)

Gość_mamuś
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -