Mój syn tam chodził ...teraz jest już gimnazjalistą, a JESZCZE do tej pory z sentymentem wspomina Panie jak sie nim opiekowały w razie potrzeby...pozdrawiam
Przedszkole na 5 ,dzieci przygotowane do szkoły super, jedzonko smaczne, wiele imprez, uroczystości, przyjazne dzieciom i rodzicom,gorąco polecam, moja dwójka dzieci tam chodziła i jestem bardzo zadowolona, dzieci również miło wspominają to przedszkole.
Przedszkole super , najważniejsze jest dziecko.
nie wiem jak jest w innych przedszkolach ,ponieważ moje dzieci chodziły do 7, jestem bardzo zadowolona, świetnie radzą sobie w szkole, nie maja żadnych problemów .Często wspominają swoje panie oraz dobre jedzonko.gorąco polecam !
Tylko dlaczego dzieci tam tak bardzo chorują??? Mój syn tydzień w przedszkolu, dwa tyg w domu.Dzisiaj poszedł 1 dzien po chorobie, aż się boję na jak długo. W salach pustki, bo tyle dzieci nie przychodzi ze względu na choroby. Odkazić tam trzeba, bo to jest straszne, a i na leki trudno wyrobić.
Personel przedszkola jest na medal... tylko te choroby...Coś z tym trzeba zrobić!
Choroby są w każdym przedszkolu. To czas wirusów. I nieodpowiedzialnych rodziców
- którzy przyprowadzają niedoleczone dzieci do przedszkola.