Jeżeli lubi blachary i dziwki to na pewno polubi tę szkołę bez względu na poziom nauczania, he, he
chodziłem tam do szkoły.. nauczyciele jak w każdej szkole... WF rzucą piłkę uczniowie latają za jedną piłką a nauczyciele gadają i romansują... pani od niemieckiego (nie będę pisał nazwiska) większość lekcji siedziała i plotkowała z pedagog zamiast prowadzić lekcje (dla uczniów to dobrze ale nie za to jej płacą). Szkoda słów co w dzisiejszych czasach robią nauczyciele zamiast przekazywać wiedzę uczniom (uczyć ich) .
A państwo takim nauczycielom niestety płaci. Problem mogą rozwiązać kontrole niezapowiedziane z urzędów do tego przeznaczonych.
szkoła jak szkoła... chodziłem tam... następna durna sprawa jakby to powiedzieć PUNKTY DODATNIE I UJEMNE (do sprawowania) PRZYKŁAD: jeśli się ktoś zachowywał normalnie miał np zachowanie na świadectwie dobry czy bardzo dobry i nic nie robił (zaraz napisze o co mi chodzi) to w porównaniu do osoby która dostała minusowe punkty za np palenie w WC w szkole popsucie czegos itd itp i taka osoba gdy były np święta Bożego Narodzenia lub Wielkanocne i przyniosła jakieś słodycze artykuły spożywcze zeszyty długopisy itd itp to dostawała punkty dodatnie za to i na koniec roku miała ocenę z zachowania wzorowe. Albo minusowe punkty lub wypraszenie z zajęć za to że się zapomniało butów na zmiane??(niestety jak ktoś dojeżdzał np z waśniowa do ostrowca i został wyproszony przez niektórych nauczycieli z lekcji bo butów na zmiane nie wziął musiał się do domu wrócić i już tego dnia w szkole nie był bo się nie opłacało przyjeżdzać bo zanim doszedł na przystanek zanim dojechał do domu wziął buty to już się lekcje kończyły) Dla kogoś kto tam nie chodził to jest nierealne ale dla tego co tam chodził to realne... I CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE DLA TEJ OSOBY CO SIĘ ZACHOWYWAŁA NORMALNIE NIC NIE PSUŁA ITD ITP???
Plus jak dla mnie. Numerki w szatni :D 6;50 zostawienie kurtki w szatni 6;55 idziesz z numerkiem bierzesz ubranie i na waje albo do domu. a nie jak w podstawówce czekanie calą klasą na nauczyciela.
popieram! dzieje się dużo i można oprócz jednego zawodu zdobyć wieele kursów i certyfikatów :) http://www.zs4ostrowiec.pl/ wszystkie info w filmiku ;)
?????????????????????????????????/
Do Gościa z 16.45 - jakiego myślenia? Chyba dobrze, że chcą zdobyć zawód. Tylko ci co chcą iść na studia przystępują do matury. Dla uczniów technikum ważny jest zawód i średnie wykształcenie, a nie mgr na bezrobociu.
szkoła jak każda inna są różni nauczyciele i różne wymagania spoko
Ni jestem taki pewny.
ZASZŁY ZMIANY I CO PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ