Socjalnych nierobow zadluzajacych kraj
21.18 idz byc glupi gdzie indziej
Małą wojenkę między prezydentem G. a pisiorami. Nieważne, że na tej wojence tracimy najbardziej my- wszyscy ostrowczanie.
Podwyżki, podwyżki i jeszcze raz podwyżki cen żywności, energii elektrycznej, cen leków, paliwa ....., likwidację wielu firm, brak dostępu do lekarzy specjalistów, początki analfabetyzmu....... A to dopiero początek.
Początek czasów ostatecznych. Mówi Ci to coś? Czy raczej jesteś oderwany od rzeczywistości.
8:40 srogie narkotyki kolego. Fantazja cię ponosi, że możesz baśnie pisać.
To nie narkotyki. On opisuje czasy, kiedy rządziła ekipa Tuska. Czy tak trudno to zrozumieć? Czas mu się zatrzymał.
Raczej widzi więcej niż zaślepiony informacjami tv zwykły Kowalski. To co opisuje właśnie się materializuje a o reszcie już niedługo porozmawiamy. Nie ma co wypierać rzeczywistości bo ona jest.
Dzielicie czasy na PO i PiS a to jedno i ci sami.
Rzeczywistość. W świecie fantazji to raczej ty żyjesz skoro nie widzisz rzeczywistości. Mamusia nakarmi, tatuś wszystko opłaci a ty masz czas na pisanie głupot. Do czasu gościu z 10:40.
Tylko tyle widzisz trollu 08:40 ? Nic Ci to nie da bo ludzie mają więcej pieniędzy i podwyżki nie straszne, widać to chociażby po tym ile kasy w knajpach zostawiają. Ja nie narzekam i żyje mi się teraz naprawdę dobrze.
11:54 zgadzam się w 100%
Może, a raczej napewno ceny wzrosły. Ale ja tego nie odczuwam. Zarabiam ponad dwa razy wiecej niż za czasów zdradzieckiej platformy.
Jak zwykle sama się ze sobą zgadzasz, ewentualnie popierasz małżonka. Te objawy Twojej paranoi już znamy, a teraz wyjaśnij nam, gdzie zarabiasz "ponad dwa razy więcej" jeśli wcześniej nie pracowałaś, ani teraz nie pracujesz? Liczysz 1500 zł. z zasiłku 500+???
O czym mówi gość z 12:18 ??
Dobrze się czujesz? Piszesz jakbyś wiedział kto napisał wcześniejsze posty. Do szaginiana się dodzwonić nie możesz?