Sorry
Szanowny ten Pan niestety nie żyje
13:10. Nie mówiłem, że idiotka?
Jak zwykle paranoik 12:18 widzi kogoś, kogo tu nie ma...
14:31. Stare numery, jak zwykle, gdy jesteś zdekonspirowana Ty i jeszcze taka jedna "wybitna ekonomistka" "- obie dyżurantki na forum od lat.
Ośmieszasz się tylko paranoiku 14:52.
Oooo, dzidzi!
11:54 nie pieniędzy, a więcej papierków o wartości poprzedniej.
Nie sądzę 15:35. Jakoś mogę sobie na dużo więcej pozwolić teraz więc te papierki jednak mają wartość. Twoja propaganda jest żałosna bo każdy widzi, że żyje się lepiej.
Twoja propaganda "mogę sobie na dużo więcej pozwolić teraz" już jest tak perfidna, że już nikt na to nie zwraca uwagi. Jak byłeś biedakiem tak jesteś.
Twoją opinię 16:49 na mój temat mam w głębokim poważaniu. Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem, w przeciwieństwie do mojej skromnej osoby. Bywaj zdrów ;)
Fajnie, że czujesz się nikim 16:49.
No nie bardzo, czy starczy co na mieszkanie lub dom z drukowanych papierków? Nie ma takiej opcji rynek nieruchomości wystrzelił jak rakieta.
Czy może więcej zostaje z rachunków?
No też nie prąd podrożał o 25% porównaj rdr.
A może dłuższy pobyt na wakacjach? No też nie
To może lepsza wędline kupisz lub więcej? Upss też nie.
Więcej paliwa zatankujesz?
Więcej wody zużyjesz za te same pieniądze?
A może więcej kupisz obcej waluty?
I nie pisz, że zawsze były podwyżki bo to jakby normalne. Tylko więcej zostawało z wypłaty niż teraz.
Starcza na dużo więcej niż kiedyś forumowy idioto. Rata kredytu za mieszkanie tańsza niż wynajem, wypłata dwa razy większa niż jakieś osiem lat temu, cena benzyny praktycznie ta sama. Po opłaceniu wszystkich rachunków sporo jeszcze zostaje co kiedyś było rzadkością. Dodatkowo są pieniądze na dzieci. Naprawdę nie mam na co narzekać i większość moich znajomych mówi to samo. Kiedyś z wypłaty nie zostawało nic. Jeśli masz inaczej to może pora zmienić pracę ?
Raty kredytów jeszcze są niskie ale to sie lada chwila skończy.Inflacja pokaże swą niszczycielską siłę o której się zapomina.
współczuje ludziom, którzy teraz mają zamiar kupić mieszkanie czy zbudować dom. No chyba, że są obajtkami życia.
Zyskali lepsze życie i to potwierdzam
a kredycik nadal na 30 lat. Gdzie to lepsze życie?
No tak, lepiej siedzieć u mamusi tak jak Ty 21:47.