najwyższa inflacja, najdroższa żywność, najdroższe mieszkania, najdroższe paliwo, najdroższa energia elektryczna i gazowa, największa umieralność - mamy się czym chwalić na tle innych krajów UE - brawo wy
14:01 jak tam troliku ? Ile dzisiaj wpadnie kasiorki za posty?
No właśnie, kiedy podwyżki za posty skoro jest taka inflacja?
Ile piwa i herbaty człowiek wypije tak pisząc? I prądu.
Koszty rosną.
Chcemy podwyżki.
Jestescie ekonomicznymi głąbami jeśli nie zauważacie jaka drożyzna panuje.
Zyskaliśmy bardzo dużo, takie są fakty. Niech nikt nie próbuje mi wmawiać, że żyje się teraz gorzej bo go wyśmieję.
Ja mam to samo. Niech nikt nie próbuje mi wmawiać, że żyje mi się teraz lepiej bo go wyśmieje.
Wolę tą drożyznę i pieniądze, które teraz mam w portfelu niż to, co było jakieś osiem lat temu, gdy mało co mi zostawało z wypłaty 14:38. Jak dla mnie teraz jest całkiem nieźle.
Ja wolę tamtą taniochę i pieniądze, które wtedy miałem w portfelu niż to, co teraz, gdy mało co mi zostaje z wypłaty 15:20. Jak dla mnie teraz jest całkiem beznadziejnie.
Straszny z Ciebie narzekacz. Jakoś nie odczuwam tego, o czym piszesz, wręcz przeciwnie. Jest całkiem nieźle, a to, że ceny idą w górę to normalne, zwłaszcza przy rosnących pensjach.
Oczywiście że teraz jest lepiej.
Co zyskali?. Wiecej religii w szkolach i spoleczne przyzwolenie na nierobow.
i piękne ballady o dobrobycie w tv za własne pieniądze
Człowieku porównaj poziom pezrobocia.
ty porównaj ile ludzi wyjechało, ile umarło, ile przeszło na emeryturę oraz połącz to z demografią
Najwiecej zgonów od 20 lat
Czy PO wam płaci?
Miliony wiedzą co zrobił dla Polaków PiS A co było dla nas za PO?
a drugie miliony wiedzą co spieprzył Pis. Inflacja, niesprawiedliwość społeczna, nepotyzm, kolesiostwo to tylko czubek góry lodowej ich zasług. Przy nich PO to jak aniołek.