Żeby polemizować, to trzeba mieć z kim. Nie widzę partnera do rozmów, ale ty możesz sobie pogadać, ten sam poziom reprezentujecie.
Sądząc po tym co piszesz 11:24 musisz być strasznym idiotą. Bez urazy.
Spokojnie. Mam podobne zdanie o tobie.
Dyrdymały to piszesz Ty 00:44. Klaudia 23:25 podała Ci argumenty, na które nie masz odpowiedzi. Jak Cię Twój pracodawca dyma to znaczy, że jesteś tuman i tyle. Minimalna wzrasta co roku, w styczniu będzie wynosiła już ponad 3000 zł, tak samo wzrastają stawki godzinowe. Nie pisz bzdur i nie przekłamuj rzeczywistości.
Takie podała argumenty, że akurat mnie nie dotyczy. Tuman to jest właśnie ten, któremu jedynie kiedy rośnie pensja to wtedy kiedy rośnie minimalna. Pozdrawiam biedotę. Było się uczyć, no chyba, że Bozia nie dała rozumu, ale to już twój problem.
Lepiej się żyje i to wszędzie widać
Ta, duzo roszczeniowych bab wszedzie
A inni krytykują, że źle.
Skoro w Ostrowcu tak dużo zwolenników PIS, to znaczy że jest świetnie.
w tvp mowili, ze nigdy nie bylo lepiej, a ja im ufam:)
My to mamy szczęście, że w tym momencie, żyć nam przyszło w kraju nad Wisłą. My to mamy szczęście.... jakoś tak podobnie Maryla Rodowicz śpiewała za czasów komuny i tak nas to szczęście trzyma do dziś:)
Ostrowczanie zyskali wiedzę o tym, że ich posłowie lubią popijać wódeczkę z posłami platformy na imprezce u redaktorka.mazurka
to mało ?
Szczepioneczki cowiduweczki?
"Mój kraj szczęśliwy - piękny prawdziwy. Ludzie uczynni, w sercach niewinni. Mój kraj szczęśliwy". Data pierwszego wykonania tej piosenki przez Marylę Rodowicz - 1989r. Czyli w naszym kraju bezustanna szczęśliwość bez względu na fakty i ustroje polityczne, zgodnie z powiedzeniem "SZCZĘŚCIE MIAŁEŚ, SZCZĘŚCIE MASZ - Z PRZODU SIUSIASZ, Z TYŁU......." Co mnie tak wzięło na sentymenty i śpiewanie? Już wiem, piąteczek, piątunio i "W Polskę idziemy drodzy panowie" to ręka w górę i do boju! Niech ta powszechna szczęśliwość znajdzie swój upust zgodnie z kultywowaną, wielopokoleniową tradycją Narodową(póki nie podnieśli jeszcze akcyzy):):)